Nürnberg Bochum İddaa Tahmini (2) 30.05.2020

Bundesliga 2‘de alt sıraları yakından ilgilendiren bir maç. Nürnberg evinde, Bochum karşısında galibiyet arayacak. Bu zorlu mücadele bets10 sitesinden canlı olarak izlenebilecek.

Nürnberg ve Bochum arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Nürnberg kazanır 2.17, beraberlik 3.25, Bochum kazanır ise 2.65 olarak açıklanmış.

Nürnberg 3 Puan Peşinde

Nürnberg için tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Bundesliga2’de üst üste 4 maçtır galip gelemeyen Nürnberg, küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya. Geçtiğimiz hafta Regensburg deplasmanında 1-0 öne geçtikleri maçta beraberliği uzatma dakikalarında kurtardılar. Tabi şanslarının da yanında olduğunu söylemek gerek. Regensburg ile 2-2 berabere kalarak 1 puan alan Jens Kellerin öğrencileri 31 puan ile play out hattının bir basamak üzerinde yer alıyor.

Bochum Rahatladı

Bochum ise bugün karşılaşacağı Nürnberg’e nazaran biraz daha rahat konumda. 35 puan ile 12. sırada yer alıyorlar. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Holstein Kiel karşısında 2-1 kazanarak önemli bir galibiyet aldılar. Son 3 maçta 7 paun toplayan Bochum, lige verilen arayı iyi değerlendirmişe benziyor ve 3 maçta topladıkları 7 puan bunun göstergesi. Bochum’a bu deplasmanda alacağı beraberlik bile kümede kalma yolunda ciddi bir avantaj sağlayacak.

İddaa Tahmini

Nürnberg’in ne yapıp ne edip kazanması gereken bir maç. Bochum karşısında kazandıkları takdirde kümede kalma umutları artacak. Jens Keller ve ekibi galibiyete yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.00

Jetbahis Oranı: MS 1, Oran 2.17

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Nürnberg fırsat tepmeye devam ediyor. İç sahada Bochum karşısında da kazanamayarak kötü gidişatını sürdürdü.