Belçika İtalya Bahis Tahmini 02.07.2021

EURO 2020 çeyrek final maçında, Belçika ile İtalya karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

Belçika ve İtalya arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Belçika kazanır 3.30, beraberlik 3.10, İtalya kazanır ise 2.45 olarak açıklanmış.

Belçika Doludizgin

Belçika, yoluna doludizgin devam ediyor. Son 16 turunda karşılaştıkları Portekiz’i Thorgan Hazard’ın tek golüyle 1-0 mağlup etmeyi başaran Belçika, adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu. Bildiğimiz gibi Portekiz, EURO 2020’ye son şampiyon unvanı ile katılmıştı. Portekiz karşısında iyi bir direnç gösteren Belçika, çeyrek finalde İtalya ile karşılaşacak. İtalya, savunması ile ön plana çıkan bir takım. Her ne kadar Avusturya karşısında kalelerinde gol görseler de, 90 dakika boyunca yine gol yememişlerdi. EURO 2020’de oynadığı 4 maçta 90 dakika boyunca gol yemeyen İtalya’ya karşı Belçika’nın nasıl bir hücum opsiyonu yaratacağı merak konusu. Her zaman olduğu gibi Romelu Lukaku’ya yine çok büyük iş düşecek. Belçika’da Kevin De Bruyne’un durumu maç saatinde belli olacak.

İtalya’nın İşi Kolay Değil

İtalya, yoluna kayıpsız bir şekilde devam ediyor. EURO 2020’de A Grubunda mücadele eden İtalya, grupta oynadığı 3 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılmayı başardımıştı. Türkiye’yi ve İsviçre’yi 3-0 ile geçen İtalya, Galler’i ise 1-0 mağlup etti. 3 maçta 9 puan toplayarak gruptan lider çıkan İtalya, kalesinde ise gol görmedi. Son 16 turunda Avusturya ile karşılaşan Roberto Mancini’nin öğrencileri, rakibini uzatmalarda 2-1 mağlup ederek çeyrek finalin yolunu tuttu. EURO 2020’de oynadıkları 4 maç sonunda Locatelli ve İmmobile, İtalya’nın en dikkat çeken isimleri olarak göze çarpıyor. Çeyrek finalde Belçika ile karşılaşacak olan İtalya’nın işi pek kolay değil. İtalya’da Florenzi’nin forma giymesi beklenmiyor.

Maç Bilgileri

Belçika – İtalya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allian Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Belçika’da Kevin De Bruyne’un durumu maç saatinde belli olacak. İtalya’da Florenzi’nin forma giymesi beklenmiyor.

Belçika'nın ilk 11’i Belli mi?

Belçika’nın muhtemel kadrosu: Courtois, Alderweireld, Vermaelen, Boyata, Castagne, Axel Witsel, Tielemans, Yannick Carrasco, Thorgan Hazard, Dries Mertens, Romelu Lukaku

İtalya'nın ilk 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Di Lorenzo, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Leonardo Spinazzola, Manuel Locatelli, Jorginho, Nicolo Barella, Domenico Berardi, Lorenzo İnsigne, Ciro İmmobile

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İtalya, 4 maç sonunda kalesinde sadece 1 gol gördü. Oynadıkları 4 maçın 90 dakikasında ise gol yemediler. Belçika, galibiyete bir adım daha yakın ama ben bu karşılaşmada yüksek skor beklemiyorum. Tercihim 2.5 gol altı.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.46

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya, yoluna doludizgin devam ediyor. Belçika karşısında da 2-1 kazanan İtalya, yarı finale çıkmayı başardı.