Leeds United Watford İddaa Tahmini 02.10.2021

İngiltere Premier Lig’de düşme hattında yer alan Leeds United evinde, Watford’u konuk edecek. 17.00’de başlayacak mücadele S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Leeds United Watford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Leeds United kazanır 1.76, beraberlik 3.90, Watford kazanır ise 4.80 olarak açıklanmış.

Leeds United 6 Maçtır Kazanamıyor

Leeds United, bu sezon Premier Lig’de galibiyet ile tanışamadı. Marcelo Bielsa’nın ekibi, üst üste 6 maçtır galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri West Ham’a 2-1 kaybettiler. 1-0 öne geçtiği maçtan puansız ayrılan Leeds United’da moraller bozuk. Bu hafta Elland Road’da Watford’u konuk edecek Leeds United, galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Maç öncesinde Robin Koch’un sakatlığı devam ediyor.

Watford Evinde Kazanamadı

Watford, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Newcastle United il 1-1 berabere kaldı. Ismaila Sarr’ın golüyle 1 puanı kurtaran Watford’da Ozan Tufan, oyuna 2. Yarıda dahil oldu ve 45 dakika sahada kaldı. Premier Lig’de bu sezon 2 galibiyeti bulunan ve 7 puan toplayan Xisco Munoz’un ekibi, 12. Sırada yer alıyor. Maç öncesinde Watford’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Leeds United – Watford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elland Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leeds United’ta Robin Koch sakat.

Leeds United'ın 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Meslier, Luke Ayling, Liam Cooper, Diego Llorente, Pascal Struijk, Junior Firpo, Stuart Dallas, Raphinha, Rodrigo, Jack Harrison, Patrick Bamford

Watford'un ilk 11’i Belli mi?

Watford’un muhtemel kadrosu: Daniel Bachmann, Kiko Femenia, Troost-Ekong, Craig Cathcart, Danny Rose, Peter Etebo, Tom Cleverley, Imran Louza, Ismaila Sarr, Joao Pedro, Emmanuel Dennis

İddaa Tahmini

Leeds United’ın artık kazanması gerekiyor. Elland Road’da konuk edecekleri Watford’u mağlup ederler ve bu sezon ilk galibiyetini alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.54

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.76

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Leeds United, Diego Llorente ile güldü. Watford’u 1-0 mağlup ettiler ve sezonun ilk galibiyetini aldılar.