Leicester City Manchester United İddaa Tahmini 16.10.2021

İngiltere Premier Lig’de üst üste 4 maçtır kazanamayan Leicester City iç sahada, Manchester United’ı ağırlayacak. 17.00’de başlayacak karşılaşmayı S SPORT kanalından izleyebilirsiniz.

Leicester City ve Manchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Leicester City kazanır 3.55, beraberlik 3.65, Manchester United kazanır ise 2.09 olarak açıklanmış.

Leicester City’de Moraller Bozuk

Leicester City’de moraller bozuk. Premier Lig’de son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşayan Leicester City, milli maç arasından önceki hafta Crystal Palace’a konuk oldu. Selhust Park’tan 2-2’lik beraberlik ile döndüler. Premier Lig’de son 4 maçından galibiyet çıkartamayan Brendan Rodgers’ın ekibi, bu sezon sadece 2 galibiyet alabildi. 8 puan toplayan Leicester City, Premier Lig’de 13. Sırada yer alıyor. Bu hafta Manchester United ile karşılaşacak Leicester City’de Wilfred Ndidi ve James Justin sakat olan isimler.

Manchester United’da Puan Kayıpları

Manchester United, üst üte puan kayıpları yaşamaya başladı. Old Trafford’da oynadıkları son 2 maçtan galibiyet çıkartamadılar. Aston Villa’ya 1-0 kaybeden Manchester United, milli maç arasından önceki hafta ise Everton ile 1-1 berabere kaldı. Everton karşısında mağlup olmadıkları için şanslıydılar diyebiliriz. Son 2 maçta 5 puan kaybeden Solskjaer’in öğrencileri, Premier Lig’de 4. Sırada yer alıyor. Bu hafta Leicester City’e konuk olacak Manchester United’da Harry Maguire ve Raphael Varane’ın sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Leicester City – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de Wilfred Ndidi ve James Justin sakat olan isimler. Manchester United’da Harry Maguire ve Raphael Varane’ın sakatlıkları devam ediyor.

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Schmeichel, Timothy Castagne, Çağlar Söyüncü, Jonny Evans, Luke Thomas, Albrighton, Tielemans, Nampals Mendy, James Maddison, Iheneacho, Vardy

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Axel Tuanzebe Luke Shaw, Fred, Paul Pogba, Bruno Fernandes, Jadon Sancho, Greenwood, Cristiano Ronaldo

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Son haftalarda iki takımda galibiyet alamıyor. Karşılıklı goller bekliyorum. İki takımda skor üretecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Leicester City, dikkat çekici bir galibiyet aldı. Manchester United’ı 4-2 ile geçtiler ve uzun bir aradan sonra 3 puan sevinci yaşadılar.