Günün İddaa Kuponu 17.10.2021

17 Ekim Pazar günü İtalya Serie A Ligi kapsamında yer alan 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Juventus – Roma: İY 0, 2.03 (iddaa) – 2.20 (Bets10) ; Juventus ile Roma‘nın, 17 Ekim Pazar günü vereceği 3 puan mücadelesi S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 21:45‘te start alacak İtalya Serie A Ligi 8. hafta mücadelesine Allianz Stadı ev sahipliği yapacak. Torino deplasmanında bitime 4 dakika kala Manuel Locatelli attı, Juventus evine galibiyetle döndü. Milli ara öncesi Serie A Ligi’nde 3’te 3 yapmayı başaran Juventus, ilk 4 haftada kaybettiği puanları telafi ediyor. Sezona teknik adam değişikliğiyle başlayan ev sahibi, göreve Massimiliano Allegri’yi getirirken, Şampiyonlar Ligi’en kadar üst üste puan kayıpları şok etkisi yarattı. Şampiyonlar Ligi’nin başlamasıyla birlikte Juventus iki kulvarda üst üste galibiyetlere imza attı. Milli ara dönüşü evinde ezeli rakibi Roma’yı ağırlayacak olan JUVE, taraftarı önünde kazanmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin son haftası evinde Empoli’yi konu eden Roma, 90 dakika boyunca sergilediği üstün futbolu Pellegrini ve Mkhitaryan’ın golleriyle taçlandırırken, haftayı 2-0’lık galibiyetle tamamladı. Lazio derbisnde kaybedilen 3 puanı kısa sürede telafi etmeyi başaran Roma, İtalya Serie A Ligi’nde 7 haftadan 5 galibiyet, 2 mağlubiyetle 15 puan toplamayı başardı. Jose Mourinho’nun öğrencileri, Konferans Ligi’nde ise çıktığı tüm maçlardan farklı galibiyetler aldı. Gol performansıyla dikkat çeken konuk ekipte, Lorenzo Pellegrini, Veretout ve Tammy Abraham rakiplere göz dağı veren bir 7 haftalık performans ortaya koydu. İki ezeli rakipte derbiye galibiyet parolasıyla çıkıyor. Serie A Ligi’nde vites yükselten Juventus ile ilk haftadan itibaren iyi performanslar sergileyen Roma’nın, ilk 45 dakikada birbirlerine üstünlük kuramayacağını düşünüyorum.

Napoli – Torino: MS 1, 1.28 (iddaa) – 1.42 (Bets10) ; Lider Napoli, İtalya Serie A Ligi‘nin 8. haftası kapsamında Torino ile karşı karşıya gelecek. 17 Ekim Pazar günü fikstüründe yer alan zorlu mücadelesi S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19:00‘da canlı izleyebilirsiniz. Napoli, Luciano Spalletti önderliğinde Milli araya İtalya Serie A Ligi’nin namağlup lideri olarak girmeyi başardı. 7 maçının tamamını kazanan ev sahibi, attığı 18 gole karşılık, 7 maçta sadece 3 gol yedi. Hem savunmada hem de hücum hattında harikalar yaratan Napoli, en yakın rakibinin 2 puan üzerinde liderliğini sürdürüyor. Son olarak Fiorentina deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönmeyi başaran ekip, UEFA Avrupa Ligi dönüşü yorgunluğa rağmen ligde hataya yer vermedi. Spalletti’nin Napoli’si hem iç sahada hem de deplasmanda güven veriyor. Torino, Venezia deplasmanında aldığı 1-1’lik beraberlikle düşüşün sinyallerini vermişti. Alınan 1 puana rağmen yenilmezlik serisini 4 maça çıkartmayı başaran Ivan Juric’in öğrencileri, Milli ara öncesi son sınavını ise karşısında verirken, haftayı 1-0’lık yenilgiyle kapattı. Juventus maçına kadar tüm rakiplerine gol atmayı başaran ekip, Milli ara öncesi hücum hattındaki etkisini de koruyamadı. Lider Napoli deplasmanına konuk olacak olan Torino, ligin en formda takımı karşısında sürpriz arayacak. İtalya Serie A Ligi’nin namağlup lideri Napoli, Milli ara ile birlikte dinlenme fırsatı buldu. Ev sahibinin lige aynı etkiyle geri döneceğini ve kazanma alışkanlığını sürdüreceğini düşünüyorum.

Udinese – Bologna: KGVAR, 1.54 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi sahnesinde 8. hafta heyecanı yaşanmaya devam ederken, 17 Ekim Pazar günü Udinese evinde Bologna‘yı konuk edecek. Türkiye saati ile 16:00′da başlayacak maçı S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Udinese, İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Napoli Roma ve Fiorentina karşısında skor üretmeyi başaramadan mağlup olan Luca Götti’nin öğrencileri, Milli ara öncesi 360 dakikalık gol hasretine Sampdoria deplasmanında son vermeyi başarsa da, 3 gole 3 puan için yeterli olmadı. Ev sahibi 2 kez öne geçtiği maçta mağlubiyetten son 8 dakikada kurtulabildi. Udinese kötü savunma performansıyla galibiyet adına güven vermedi. İtalya Serie A Ligi’nde ilk haftadan itibaren iyi hücum performansıyla dikkat çekmeyi başaran Bologna, ilk 3 haftadan namağlup 7 puanla çıkmayı başarmış ve sezona iyi başlamıştı. Sonrasında ise attığı gollere rağmen puan kayıplarına engel olamaya nve 3 maçtan 1 puan çıkarabilen konuk ekip, kötü gidişata Lazio karşısında dur dedi. Ligin iddialı takımını Barrow, Theate ve Hickey’in golleriyle 3-0 mağlup etmeyi başaran Bologna, sezonun en iyi sınavlarından bitini verdi ve Milli araya moralli girdi. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, galibiyet hedefindeki iki takımında 90 dakika sonun rakip fileleri havalandırmayı başaracağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.00

Bets10 Bahis Oranı: 5.24