Günün İddaa Kuponu (2) 17.10.2021

17 Ekim Pazar günü İtalya Serie A Ligi’nde 8. hafta heyecanı yaşanırken, 3 mücadeleyi kupon olarak derledim. Kazanmanız dileğiyle.

Empoli – Atalanta: MS 2, 1.43 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; 17 Ekim Pazar günü Empoli evinde Atalanta‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi 8. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 16:00′da, S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde haftayı mağlubiyetle kapatan Empoli, Roma deplasmanından mağlubiyetle dönerek 7. haftada 4. yenilgisini aldı. Maç boyunca Roma’nın üstün futboluna karşılık vermeyi başaramayan Aurelio Andreazzoli’nin öğrencileri, üst üste 2 galibiyetle performansının zirvesine çıkmayı başarırken, Bologna ve Cagliari ağlarına 6 gol göndermeyi başarırken, Roma’ya gol atamadı ve 2-0 mağlup oldu. İstikrardan uzak bir performans grafiğiyle Serie A Ligi serüvenine merhaba diyen Empoli, bu hafta ligin bir diğer iddialı takımı Atalanta karşısında boy gösterecek. İtalya Serie A Ligi’nde Milli ara öncesi zorlu bir sınav veren Atalanta’da, savunma zafiyetleri tam gaz devam ederken, iyi hücum performansı Milan karşısında mağlubiyete engel olamadı. 3-0 geriden gelerek skoru 3-2’ye getirmeyi başaran Atalanta, golleri bitime 4 dakika kala bulurken geri kalan kısa süre konuk ekibe yetmedi. 7 haftada 3 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle 11 puan toplayabilen Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, Milli ara öncesi beklenmedik puan kayıpları yaşadı. Hatalarını Milli ara dönüşünde telafi etmek isteyen Atalanta, Empoli deplasmanına galibiyetin favorisi olarak çıkacak. Atalanta zirve yarışından uzak kalsa da, ilk 7 haftada rakibi Empoli’den çok daha iyi performanslar sergiledi. Hatalarını telafi etmek isteyen Atalanta’nın deplasmandan 3 puanla çıkacağını düşünüyorum.

Genoa – Sassuolo: MS 2, 1.96 (iddaa) – 2.40 (Bets10) ; Genoa ile Sassuolo, 17 Ekim Pazar günü saat 16:00 itibariyle, Luigi Ferraris Stadı’nda kozlarını paylaşacak. İtalya Serie A Ligi‘nin 8. hafta mücadelesi S Sport Plus ekranlarından yayınlanacak. Genoa cephesinde İtalya Serie A Ligi2nde ilk 7 hafta puan kayıplarıyla geçti. Milli ara öncesi 6 maçta puan kaybederek alt sıralara gerileyen ev sahibi, sadece ligin 3ç haftasında Caglairi’yi mağlup edebildi. Cagliari şuan ki puan tablosunda en alt sırada yer alıyor. Milli ara öncesi ise ligde en alt sırada yer alan takım Salernitana’ydı ve Genoa deplasmanda rakibine son hafta 1-0 kaybetti. Davide Ballardini yönetiminde ligin en zayıf performanslarından birini sergileyen Genoa, galibiyet adına güven vermiyor. Sassuolo, İtalya Serie A Ligi’nde haftayı mağlubiyetle kapattı. Evinde İnter’i ağırlayan Alessio Dionisi’nin öğrencileri, 5 maçlık galibiyet hasretine 2 hafta önce ligin zayıf halkası Salernitana’yı 1-0 mağlup ederek son vermeyi başarırken, İnter’e ise diş geçiremedi ve Milli ara öncesi 2-1 mağlup oldu. 7 hafta sonunda 2 galibiyeti ve 7 puanı bulunan Sassuolo, düşme potasından sadece 3 puan uzaklıkta yoluna devam ediyor. Sezona teknik adam değişikliğiyle merhaba diyen konuk ekip, Milli ara dönüşü toparlanmak istiyor. Rakibinden daha iyi bir performans grafiği ortaya koyan Sassuolo, alt sıralardan kurtulmak için çıkacağı Genoa deplasmanından 3 puanla dönmeyi başarır.

Cagliari – Sampdoria: MS 2, 2.45 (iddaa) – 2.85 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf halkası Cagliari, 17 Ekim Pazar günü evinde Sampdoria‘yı konuk edecek. 8. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 13:30‘da, S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi sahnesinde Milli ara öncesi Venezia’yı evinde ağırlayan Cagliari, Balde’nin golüyle 1-0 öne geçtiği maçı 1-1’lik beraberlikle noktalarken, Serie A Ligi’nin en zayıf halkası oldu. İlk 7 haftanın tamamında puan kaybeden ev sahibinde, Walter Mazzarri dönemi oldukça kötü başladı. Takımın başına büyük umutlarla gelen tecrübeli teknik adam, hücum ve savunma hattında sergilenen kötü performansların ardından büyük eleştir topladı. Cagliari cephesinde ilk 7 hafta bittiğinde hem savunmada hem de hücum hattında elle tutulur olumlu bir performans izlemedik. En alt sıradaki ekip, Milli ara dönüşü kabusa son vermek istiyor. Sampdoria gol düellosundan 1 puanla çıkmayı başarabildi. Milli ara öncesi evinde Udinese’yi konuk eden Roberto D’Aversa’nın öğrencileri, 2 kez geriye düştüğü mücadelede skoru 3-2’ye getirmeyi başarsa da, bitime 8 dakika kala kalesinde beraberlik golüne engel olamadı. 7 hafta sonunda 1 galibiyet alabilen konuk ekipte, savunma zafiyetleri ilk haftadan itibaren Sampdoria’ya zor anlar yaşatıyor. Sadece ligin yeni temsilcisi Empoli’yi mağlup edebilen ve son 3 haftayı puan kayıplarıyla geçiren ekip, bu hafta ligin en zayıf halkası karşısında toparlanmak istiyor. Sampdoria ligde zor günler geçirse de, rakibinden daha iyi bir performans grafiği ortaya koydu. Konuk ekibin deplasmandan 3 puanla çıkacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 6.86

Bets10 Bahis Oranı: 11.08