Günün İddaa Kuponu (3) 17.10.2021

17 Ekim Pazar günü için Türkiye Süper Lig ve Almanya Bundesliga mücadelelerini kupon haline getirdim. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Trabzonspor – Fenerbahçe: 02 (Ç), 1.35 (iddaa) – 1.57 (Bets10) ; Türkiye Süper Ligi‘nde 17 Ekim Pazar günü derbi heyecanı yaşanacak. Zirve takibini yakından sürdüren Trabzonspor evinde lider Fenerbahçe‘yi ağırlıyor. Türkiye saati ile 19:00‘da başlama düdüğü çalınacak dev maçı beIN SPORTS HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz. Türkiye Süper Ligi’nde 8 hafta geride kalırken, Trabzonspor namağlup yoluna devam etmeyi başardı ve Konyaspor ile birlikte ligin namağlup takımları haline geldi. Mağlubiyetsiz performans grafiğinin ardından, aldığı 5 galibiyet ve attığı 16 golle Bordo Mavililer liderlik yarışında rüştünü ispatladı. Lider Fenerbahçe’nin 1 puan gerisinde yer alan Abdullah Avcı’nın öğrencileri, puan tablosunda zirveye yükselemese de, sergilediği futbolla bizlere lige en hazır takım dedirtmeyi başardı. Hamsik, Bakasetas, Nwakaeme Gervinho ve Cornelius ev sahibinde harika hücum performansları sergilerken, savunmada Edgar ve İsmail Köybaşı ve Hüseyin ise bir türlü istenilen istikrarı sağlayamadı. Milli ara öncesi Kayserispor’u deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başaran Trabzonspor, Milli ara dönüşü liderliği Fenerbahçe’den devir almak istiyor. Ev sahibi adına bu haftanın en büyük kritik haberi Milli takımdan sakat dönen Hamsik’ten gelecek. Fenerbahçe cephesinde 2. Vitor Pereira dönemi sürpriz kararlar ve başarılarla başladı. Türkiye Süper Lig’de 8. Hafta sona ererken, ligde tek 3’lü savunma kurgusuyla mücadele eden takımı Fenerbahçe, Milli araya lider girdi. Sahada özellikle hücum performansı eleştirilere sebep olsa da, puan tablosu Fenerbahçe’yi mutlu etti. Savunma hattı Min-Jae Kim, Attila Szalai ve Tisserand ile birlikte müthiş bir uyum yakaladı. Hücum hattında ise Diego Rossi ve Enner Valencia’nın son haftalardaki performansları ise Fenerbahçe’nin daha iyi bir hücum performansı sergilemesini sağladı. Sarı Lacivertliler, Hatayspor ile birlikte ligin en az gol yiyen takımı. Pereira ile ilk derbi sınavına çıkacak olan Fenerbahçe cephesinde Trabzonspor maçı 3 puandan çok daha fazlasını ifade ediyor. Mesut Özil ve Tisserand gibi yıldızların sakatlıklarını atlatmasıyla birlikte Fenerbahçe’nin eli güçlendi. Sarı Lacivertliler deplasmana liderliğini korumak için çıkacak. Trabzonspor deplasmanına lider olarak çıkacak olan Fenerbahçe, bu sezonki ilk derbi sınavını verecek. En az 1 puanı hedefleyen Sarı Lacivertliler, sakatların geri dönmesiyle birlikte Süper Lig’deki etkisini sürdürecek ve zorlu Trabzonspor deplasmanından en az 1 puan çıkaracaktır.

Augsburg – Mainz: KGVAR, 1.72 (iddaa) – 1.88 (Bets10) ; beIN SPORTS HD 2 ekranlarından 17 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 18:30‘da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Augsburg‘un rakibi Arminia Bielefeld. Almanya Bundesliga sahnesinde 7 hafta geride kalırken, sadece Mönchengladbach’ı mağlup edebilen Augsburg, 6 haftada kaybettiği puanlarla birlikte kendisini düşme potasının üzerinde yer aldı. İç sahada verdiği son sınavda Mönchengladbach’ı 1-0 mağlup eden Markus Weinzierl’in öğrencileri, son 2 haftayı ise deplasmanda geçirirken, önce Freiburg’a 3-0, ardından Dortmund’a 2-1 kaybetti. Tekrar iç saha galibiyetiyle toparlanmak isteyen Augsburg, Freiburg maçının aksine Dortmund karşısında çok daha iyi bir sınav verdi ve toparlanmak adına umutlandı. Arminia Bielefeld, Almanya Bundesliga sahnesinde 7 hafta geride kalırken, Frank Kramer yönetiminde zayıf halkalardan biri oldu. 4 beraberlik, 3 mağlubiyeti bulunan konuk ekip, henüz maç kazanmayı başaramazken, Fürth ile birlikte galibiyeti bulunmayan Bundesliga ekipleri oldular. Milli ara öncesi evinde Bayer Leverkusen’i ağırlayan ve 4-0 mağlup olan Bielefeld, Union Berlin karşısında alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından, hem kötü hücum performansını sürdürdü hem de savunma zafiyetlerine çözüm bulamadı. Almanya Bundesliga sahnesinde üst üste puan kayıpları yaşayan ve Milli ara dönüşü toparlanmak isteyen iki takımın, bu hafta galibiyet adına ulaşamasa dahi, gol bulacağını düşünüyorum.

Bayer Leverkusen – Bayern Münih: MS 2, 1.43 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; Almanya Bundesliga‘da 7. hafta geride kalırken liderliği paylaşan Bayer Leverkusen ile Bayern Münih, 17 Ekim Pazar günü karşı karşıya gelecek. Dev maç Türkiye saati ile 16:30‘da, beIN SPORTS HD 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. Bayer Leverkusen, Milli ara öncesi Arminia Bielefeld deplasmanından 4-0’lık galibiyetle çıkarak, Almanya Bundesliga’da zirvenin ortağı oldu. UEFA Avrupa Ligi’dne Celtic’i 4-0 mağlup ederek, G Grubu’nda 2’de 2 yapmayı başaran ev sahibi, Almanya Bundesliga’da ise son 3 haftayı 3 galibiyetle kapattı. Son 360 dakikada attığı 8 gole karşılık, rakiplerine gol şansı vermeyen Gerardo Seoane’nin öğrencileri, iki kulvarda birden harika bir performans sergiledi. Bu hafta liderlik koltuğunu tek başına sırtlama fırsatı bulacak olan Bayer Leverkusen, yeni hocası Gerardo Seoane yönetiminde en zorlu sınavını son şampiyon Bayern Münih karşısında verecek. Bayern Münih’in, Julian Nagelsmann yönetimindeki namağlup performans grafiği Frankfurt mağlubiyetiyle birlikte son buldu. Almanya Bundesliga’nın namağlup lideri olarak yoluna devam eden ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde önce Barcelona’yı 3-0, ardından Dynamo Kiev’i 5-0 mağlup eden Bayern Münih, Bundesliga’da 5 maçlık galibiyet serisiyle Frnakfurt karşısına çıkarken, 1-0 öne geçtiği maçtan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Lewandowski gollerine devam etse de, Münih savunması uzun süre sonra formsuzdu. Milli aranın ardından, liderliği paylaştığı Bayer Leverkusen karşısında telafi arayacak olan Bayern Münih, iki kulvarda birden genel performansıyla şampiyonluğun en net favorilerinden birisi. Almanya Bundesliga’da ilk mağlubiyetini alsa da, zirvedeki yerini korumayı başaran Bayern Münih, deplasmanda kazanarak, liderliğe ortak olan Bayer Leverkusen’i puan tablosunda altına alacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.32

Bets10 Bahis Oranı: 4.81