Juventus – Fiorentina İddaa Tahmini 06.11.2021

6 Kasım Cumartesi günü Türkiye saati ile 20:00‘de başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi‘nin 12. hafta mücadelesinde, Juventus‘un rakibi Fiorentina olacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Juventus galibiyetine 1.66, beraberliğe 4.20, Fiorentina galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.70, 2.5 Alt 2.15 olarak verilmiş.

Juventus’un Serie A Ligi Kabusu

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz haftayı Hellas Verona deplasmanında 2-1’lik mağlubiyetle tamamlayan Juventus, Sassuolo karşısında yaşanan yenilginin ardından düşüşünü ligde sürdürürken, 11 haftanın 7’sinde puan kaybederek, 9. sıraya kadar geriledi. Massimiliano Allegri yönetiminde Serie A Ligi’ne beklenmedik derecede kötü bir başlangıç yapan Juventus, zorlu Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise 4’te 4 yapmayı başarırken, H Grubu’nda liderlik koltuğuna oturdu. Geçtiğimiz hafta evinde Zenit’i 4-2 mağlup eden ev sahibi, artık Serie A Ligi sahnesinde de yükselişe geçmek istiyor.

Fiorentina Evinde Rahat Kazandı

Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nde 11. haftayı 3 puanla kapattı. Evinde ağırladığı Spezia karşısında maç boyunca üstün bir oyun ortaya koyan konuk ekip, Dusan Vlahovic’in birbirinden güzel 3 golüyle kazandı. 11 hafta sonunda 6. galibiyetini alan Fiorentina, ilk 7 içerisine girmeyi başarsa da, son 6 haftanın tamamında bir maç kazanırken, diğer maç mağlup oldu. Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, sezon genelinde iyi performanslar sergilemeyi başarsa da, son haftalarda özellikle savunma hattı önemli hatalara imza attı. Son haftalardaki en iyi savunma performansını Spezia karşısında sergileyen konuk ekip, evinde rahat bir galibiyet aldı.

Maç Bilgileri

Juventus – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus takımında De Sciglio, Kean ve Ramsey sakat. Fiorentina cephesinde ise Dragowski, Gonzalez ve Pulgar’ın sakatlığı bulunuyor.

Juventus’un ilk 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Chiellini, Bonucci, Danilo, Cuadrado, Dejan Kulusevski, Bentacur, Bernardeschi, Alex Sandro, Dybala, Alvaro Morata.

Fiorentina’nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: BartlomiPietro Terracciano, Lucas Martinez, Milenkovic, Julio, Biraghi, Maleh, Saponara, Duncan, Bonaventura, Vlahovic, Callejon.

Şampiyonlar Ligi’nde 4 maçını 4 galibiyetle kapatan Juventus, ligde ise 3 haftadır maç kazanamıyor. Juventus taraftarı önünde Şampiyonlar Ligi etkisini lige taşıyacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.43

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada skoru belirleyen isim Cuadrado oldu ve Juventus’a 3 puanı getirdi. Ev sahibi İtalya Serie A Ligi’dne aldığı galibiyetle bizleri yanıltmadı.