Galatasaray Marsilya İddaa Tahmini 25.11.2021

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 5. Maçında temsilcimiz Galatasaray iç sahada, Marsilya’yı konuk edecek. Karşılaşma saat 20.45’te başlayacak ve EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Galatasaray ile Marsilya zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Galatasaray galibiyetinin 2.85, beraberlik tercihinin 3.45, Marsilya galibiyetinin ise 2.55 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Galatasaray Lider Konumda

Galatasaray, bildiğimiz gibi grupta liderliğini sürdürüyor. 2 hafta önce iç sahada Lokomotiv Moskvoa’yı konuk eden Sarı Kırmızılılar, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Grupta oynadığı 4 karşılaşmada 8 puan toplayan Fatih Terim’in öğrencileri, en yakın takipçisi Lazio’nun 3 puan önünde. Bu hafta Marsilya karşısında kazanmaları halinde, gruptan çıkmayı garantileyecekler. Süper Lig’de ise geçtiğimiz hafta sonu derbide Fenerbahçe’yi konuk eden Galatasaray, 1-0 öne geçtiği maçtan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Bu hafta Galatasaray’da Arda Turan ve Sacha Boey’in sakatlıkları devam ediyor.

Marsilya’dan 4 Beraberlik

Marsilya’nın grupta galibiyet ve mağlubiyeti bulunmuyor. Oynadıkları 4 karşılaşmada 4 puan topladılar ve 3. Sıradalar. Kalan 2 maçta gruptan çıkma şanslarının da yüksek olduğunu belirtelim. Özellikle bugün karşılaşacakları Galatasaray maçı çok kritik. 2 hafta önce iç sahada Lazio’yu konuk eden Jorge Sampaoli’nin öğrencileri, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Bu hafta Galatasaray’a konuk olacak Marsilya’da tek hedef galibiyet. Maç öncesinde Marsilya’da Payet ve Rongier’in kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Maç Bilgileri

Galatasaray – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.45’te EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Sacha Boey ve Arda Turan’ın sakatlıkları devam ediyor. Marsilya’da Payet ve Rongier’in kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Galatasaray’ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Cicaldau, Morutan, Mbaye Diagne

Marsilya'nın ilk 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Balerdi, Saliba, Guendouzi, Gueye, Gerson, Peres, Bamba Dieng, Kamara, Arkadiusz Milik, La Fuente

İddaa Tahmini

Düşük skorlu bir karşılaşma bekliyorum. Marsilya’da Payet kart cezalısı. İlk maç golsüz eşitlik ile bitmişti. Yine benzer bir maç olur. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.65

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.84

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, 4 gollü bir galibiyet aldı. Marsilya’yı iç sahada 4-2 ile geçen Sarı Kırmızılılar, gruptan çıkmayı garantiledi. Son maçta Lazio ile liderlik maçına çıkacaklar.