Leicester City Legia Warszawa İddaa Tahmini 25.11.2021

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. Maçında, Leicester City ile Legia Warszawa karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 23.00’te başlayacağını ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacağını belirtelim.

Leicester City ve Legia Warszawa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Leicester City kazanır 1.18, beraberlik 8.65, Legia Warszawa kazanır ise 17.00 olarak açıklanmış.

Leicester City Galibiyet Peşinde

Leicester City’nin gruptan çıkma şansı devam ediyor. 2 hafta önce King Power’da konuk ettikleri Spartak Moskova ile 1-1 berabere kaldılar. Grupta oynadığı 4 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen Brendan Rodgers’ın öğrencileri, grupta 3. Sırada yer alıyor. Bugün karşılaşacakları Legia Warszawa’nın 1 puan gerisindeler. Geçtiğimiz hafta sonu ise Premier Lig’de Chelsea’ye 3-0 kaybeden Leicester City’de moraller bozuk. Maç öncesinde Leicester City’de Youri Tielemans’ın sakatlığı sürüyor.

Legia Warszawa Puan Arayacak

Legia Warszawa, grupta oynadığı 4 karşılaşmada 2 galibiyet aldı. Topladıkları 6 puan ile 2. Sırada yer alıyorlar. Bu hafta Leicester City deplasmanına konuk olacak Polonya ekibi, ilk maçta rakibini 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Bugün karşılaşacakları Leicester City’nin 1 puan önündeler. Legia Warszawa’nın alacağı 1 puan, gruptan çıkma adına önemli bir avantaj yaratabilir. Bu hafta Legia Warszawa’da Joseu’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Leicester City – Legia Warszawa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve EXXEN platformunda canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de Youri Tielemans’ın sakatlığı sürüyor.

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Schmeichel, Timothy Castagne, Çağlar Söyüncü, Jonny Evans, Luke Thomas, Albrighton, Marc Albrighton, Nampals Mendy, James Maddison, Iheneacho, Vardy

Legia Warszawa'nın ilk 11’i Belli mi?

Legia Warszawa’nın muhtemel kadrosu: Koschalski, Rose, Hanna, Jedrezjczyk, Johansson, Slisz, Martins, Luquinhas, Pekhart, Emreli, Mahir Emreli

İddaa Tahmini

Leicester City’den galibiyet bekliyorum. Legia Warszawa’yı iç sahada mağlup ederler ve grupta 2. Sıraya yükselirler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.39

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.53

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Leicester City’nin kazanmasını bekliyordum. King Power’da Legia Warszawa’yı 3-1 mağlup ettiler ve 2. sıraya yerleştiler.