Lokomotiv Moskova Lazio Bahis Tahmini 25.11.2021

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 5. Maçında Lazio deplasmanda, Lokomotiv Moskova’ya konuk olacak. Karşılaşmanın saat 20.45’te başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Lokomotiv Moskova ve Lazio arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Lokomotiv Moskova kazanır 4.55, beraberlik 3.80, Lazio kazanır ise 1.86 olarak açıklanmış.

Lokomotiv Moskova’nın İşi Zor

Lokomotiv Moskova’nın gruptan çıkma şansı zorlaştı. 4 maç sonunda henüz galibiyet alamayan Markus Gisdol’un ekibi, sadece 2 puan toplayabildi ve grupta son sırada yer alıyorlar. Grupta oynadıkları son maçta Galatasaray deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Kalan 2 maçta Lazio ve Marsilya ile karşılaşacaklar. 3. Sıradaki Marsilya ile aralarında 2 puanlık fark ve Konferans Ligi için şanslarını son maça taşımak istiyorlar. Geçtiğimiz hafta sonu Rusya Premier Ligi’nde Akhmat Grozny’i konuk eden Lokomotiv Moskova, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Bu hafta Lokomotiv Moskova’da Anton Miranchuk’un sakatlığı devam ediyor.

Lazio’da Hedef Galibiyet

Lazio, geçtiğimiz hafta sonu Serie A’da konuk ettiği Juventus karşısında sahadan puansız ayrıldı. İç sahada konuk ettikleri Juventus’a 2-0 kaybettiler. Bu hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Lokomotiv Moskova deplasmanına konuk olacaklar. Grupta oynadığı 4 maçta 5 puan toplayan Lazio, 2. Sırada yer alıyor. Lider Galatasaray’ın 3 puan gerisindeler ve bugün oynayacakları Lokomotiv Moskova karşılaşması, gruptan çıkmaları adına büyük önem taşıyor. Sarri’nin ekibi kazanması halinde puanını 8 yapacak ve grubun son maçında Galatasaray’ı konuk edecek.

Maç Bilgileri

Lokomotiv Moskova – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.45’te EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Neftyanik Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lokomotiv Moskova’da Anton Miranchuk ve Ze Luis’in sakatlıkları bulunuyor.

Lokomotiv Moskova'nın ilk 11’i Belli mi?

Lokomotiv Moskova’nın muhtemel kadrosu: Guilherme, Stanislav Magkeev, Murilo Paim, Aleksandr Silyanov, Dmitri Barinov, Maciej Rybus, Daniil Kulikov, Dmitry Rybchinsky, Fedor Smolov, Rifat Zhemaletdinov, François Kamano

Lazio'nun ilk 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Pepe Reina, Acerbi, Hysaj, Luiz Felipe, Anderson, Milinkovic-Savic, Akpro, Lazzari, Leiva, Ciro Immobile

İddaa Tahmini

Lazio’dan galibiyet beklentim var. İlk maçta Lokomotiv Moskova’yı 2-0 ile geçtiler. Bu karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılırlar ve 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.65

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.86

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio, net bir galibiyet almayı başardı. Lokomotiv Moskova deplasmanında 3-0 kazandılar ve gruptan çıkmayı garantilediler.