Fiorentina – Sampdoria İddaa Tahmini 30.11.2021

30 Kasım Salı akşamı Türkiye saati ile 20:30′da, Fiorentina ile Sampdoria, İtalya Serie A Ligi‘nin 15. haftasında karşı karşıya gelecek. Artemio Franchi Stadı’nın ev sahipliği yapacağı maçın yayın ekranı ise S Sport Plus.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Fiorentina galibiyetine 1.66, beraberliğe 4.20, Sampdoria galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Fiorentina İstikrardan Uzak

Ev sahibi Fiorentina için İtalya Serie A Ligi’dne son 7 haftanın en istikrarsız takımı diyebiliriz. Ev sahibi en kötü performans grafiğine sahip olmasa da, bir türlü galibiyetleri seriye dönüştüremedi. Son 7 haftada her galibiyetin arından mağlup olan ev sahibi, 4 mağlubiyet, 3 galibiyet aldı. Milli ara dönüşü Milan’a yeni sezonda ilk Serie A Ligi mağlubiyetini 4-3’lük skorla yaşayan Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise alt sıralardan kurtulamayan Empoli’ye 2-1 kaybetti. Fiorentina son 7 haftada üst üste 2 mağlubiyet almadı.

Sampdoria 2’de 2 Yaptı

Sampdoria, İtalya Serie A Ligi’nin 14. haftasında harika bir geri dönüşe imza attı. Konuk ekip Milli araya 3 maçlık mağlubiyet serisiyle girerken, aradan 2-0’lık Salernitana galibiyetiyle dönerek, toparlanmayı başarmıştı. Geçtiğimiz hafta ise Hellas Verona ile evinde karşı karşıya gelen Sampdoria, devre arasına 1-0 geride girerken, ikinci yarıda Candreva, Ekdal ve Murru’nun golleriyle geri döndü. 3 golle 3 puana uzanan konuk ekip, 14 hafta sonunda 15 puana ulaşırken, düşme hattı ile puan farkını 5’e yükseltti ve rahat bir nefes aldı.

Maç Bilgileri

Fiorentina – Sampdoria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina takımında Dragowski, Nastasic ve Pulgar sakat. Sampdoria cephesinde ise Damsgaard, Depaoli ve Vieira’nın sakatlığı bulunuyor.

Fiorentina’nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Odriozola, Martinez, Milenkovic, Biraghi, Torreira, Saponara, Bonaventura, Vlahovic, Castrovilli, Callejon.

Sampdoria’nın ilk 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Emil Audero, Bereszynski, Augello, Colley, Yoshida, Mehdi Leris, Thorsby, Ekdal, Candreva, Torregrossa, Quagliarella.

Üst üste mağlubiyetlere izin vermeyen Fiorentina, geçtiğimiz hafta Empoli deplasmanında alınan beklenmedik mağlubiyetin ardından, evinde Sampdoria’yı mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.45

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.66

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fiorentina evinde 3 golle 3 puana uzandı. Ev sahibi maç boyunca üstün bir futbol sergilerken, kalesinde sadece 1 gole izin verdi. Kazananları tebrik ederiz.