Bayer Leverkusen – Greuther Fürth İddaa Tahmini 04.12.2021

Almanya Bundesliga serüvenine 3. sırada devam eden Bayer Leverkusen, taraftarı önünde ligin en zayıf halkası Greuther Fürth ile karşılaşacak. beIN SPORTS HD 2 ve tivibu SPOR ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 17:30.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.25, beraberliğe 6.50, Greuther Fürth galibiyetine ise 12.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.35, 2.5 Alt 3.30 oran kazandırıyor.

Bayer Leverkusen Derbiyi Kazandı

Almanya Bundesliga’da galibiyet hasretine Milli ara dönüşünde son vermeyi başaran Bayer Leverkusen, son 2 haftayı Bochum ve Leipzig galibiyetleriyle geçirirken, Freiburg ve lider Bayern Münih’in puan kayıplarını iyi değerlendirdi. Ev sahibi puanını 13 hafta sonunda 24’e yükseltmeyi başarırken, lider ile puan farkını 7’ye indirdi ve 3. sırada yer aldı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Leipzig deplasmanında maça harika başlayan ve Moussa Diaby’nin golleriyle 2-0’lık üstünlüğü yakalayan Bayer Leverkusen’de, son sözü Frimpong söyledi ve 3-1’lik galibiyeti getirdi. Bu hafta Bundesliga’nın en zayıf halkası Fürth ile karşılaşacak olan Gerardo Seoane’nin öğrencileri, fikstür avantajını iyi değerlendirerek, zirve takibine tam gaz devam etmek istiyor.

Fürth Averaj Takımı Haline Geldi

Greuther Fürth, Almanya Bundesliga sahnesinde mağlubiyetlerine bir yenisini daha ekledi. Evinde ağırladığı Hoffenheim’a tam 6-3’lük skorla teslim olan konuk ekip, üst üste 11. yenilgisini alırken, tam anlamıyla yeni yükseldiği Bundesliga’da averaj takımı haline geldi. 13 hafta sonunda galibiyeti dahi bulunmamasına karşın, teknik adam Stefan Leitl yönetiminde yoluna devam eden Fürth, ligin en alt sırasını kabullenmiş görünüyor. Kısa sürede Bundesliga umutlarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan konuk ekip, 13 hafta sonunda tam 39 gol yedi.

Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Greuther Fürth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ve tivibu SPOR ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen takımında Bakker ve Baumgartlinger sakat. Greuther Fürth cephesinde ise Hoogma, Jung, Kehr, Nhankam, Seguin ve Viergever sakat.

Bayer Leverkusen’nin ilk 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’nin muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Odilon, Tapsoba, Tah, Palacios, Amine Adli, Wirtz, Amiri, Frimpong, Lucas Alario, Diaby.

Greuther Fürth’ün ilk 11’i Belli mi?

Greuther Fürth’ün muhtemel kadrosu: Sascha Burchert, Simon Asta, Meyerhofer, Bauer, Barry, Adrian Fein, Leweling, Green, Hans Sarpei, Dickson Abiama, Hrgota.

Son haftaların formda takımı Bayer Leverkusen, bu hafta ligin en zayıf halkası Greuther Fürth karşısında rahat bir galibiyet alacaktır. Ev sahibi fikstür avantajını iyi değerlendirir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.50

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 7-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya Bundesliga’da bu hafta Bayer Leverkusen’in gol yağmurunu izledik. Ev sahibi ligin en zayıf halkası Fürth karşısında 7 gol bulurken, rakibine sadece 1 gol şansı verdi.