Hoffenheim – Frankfurt İddaa Tahmini 04.12.2021

İddaa fikstüründe 4 Aralık Cumartesi günü yer alan Almanya Bundesliga’nın 14. hafta mücadelesinde, Hoffenheim ile Frankfurt karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS MAX HD 2 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 17:30.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Hoffenheim galibiyetine 1.92, beraberliğe 4.00, Frankfurt galibiyetine ise 3.75 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.53, KGYOK 2.45 oran kazandırıyor.

Hoffenheim İlk 5 İçerisine Girdi

Hoffenheim’a geçtiğimiz hafta Ihlas Bebou ve Georginio Rutter işbirliği 3 puanı getirdi. Konuk olduğu Fürth deplasmanından 6-3’lük galibiyetle dönmeyi başaran ev sahibinde Rutter 2 gol, 1 asiste imza atarken, Bebou ise hatrick yaptı. Bildiğimiz gibi Milli aradan Leipzig galibiyetiyle dönen Hoffenheim, üst sıralara bir adım daha yakınlaşırken, 13 hafta sonunda topladığı 20 puanla ilk 5 içerisine dahil oldu. Son haftalarda sergilediği iyi hücum performansıyla dikkat çeken Hoffenheim, 180 dakikada tam 8 gol buldu. Son 4 haftalık periyotta ise sadece Bochum deplasmanında mağlup olan ve 3 galibiyete imza atan ev sahibi, 14. hafta öncesi çok formda.

Frankfurt Galibiyetlere Başladı

Frankfurt, Almanya Bundesliga sahnesinde yükselişe geçti. Son 3 haftadan 3 galibiyetle çıkmayı başaran konuk ekip, yenilmezlik serisini ise 4 haftaya çıkardı. Son 3 haftada Fürt, Freiburg ve Union Berlin’i mağlup etmeyi başaran Oliver Glasner’in öğrencileri, ilk 10 haftada kaybettiği puanların bedelini ödüyor diyebiliriz. 3 maçlık galibiyet serisine rağmen Frankfurt 12. sırada yer alıyor. Konuk ekip ilk 10 haftalık periyottan sadece 3 mağlubiyet alsa da, 6 maçtan gelen beraberlikler Frankfurt’u alt sıralara taşıdı. Sezona teknik adam değişikliğiyle başlayan ve ilk 10 haftada zor günler geçiren konuk ekip, Oliver Glasner yönetiminde geçte olsa toparlanmayı başardı. Konuk ekibin artık üst sıraların iddialı takımlarından biri olacağını düşünüyorum.

Maç Bilgileri

Hoffenheim – Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX HD 2 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rhein Neckar Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hoffenheim takımında Baumann, Baumgartner, Bicakcic, Bruun Larsen, John, Kaderabek, Rudy ve Skov sakat. Frankfurt cephesinde ise Lenz’in sakatlığı bulunuyor.

Hoffenheim’ın ilk 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Philipp Pentke, Stefan Posch, Akpoguma, Stiller, Dennis Samassekou, Raum, Gacinovic, Vogt, Kramaric, Dabbur, Ihlas Bebou.

Frankfurt’un ilk 11’i Belli mi?

Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Da Costa, Chandler, Hinteregger, Kamada, Sow, Hasebe, Ajdin Hrustic, Ilsanker, Jens Hauge, Kostic.

Almanya Bundesliga’da 3 haftadır yükselişe geçen ve aynı zamanda iyi hücum performanslarıyla dikkat çeken Hoffenheim ile Frankfurt’un mücadelesinde, Karşılıklı Gol Var seçeneği denenmeye değer.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Hoffenheim taraftarı önünde 1-0 geriden gelerek 3-2’lik galibiyeti aldı. İki takımında skor üretmeyi başardığı mücadelede, kazanan Hoffenheim ve mağlup olan Frankfurt buldukları gollerle bizleri yanıltmadı.