Mainz – Wolfsburg İddaa Tahmini 04.12.2021

Almanya Bundesliga sahnesinde Mainz ile Wolfsburg, 4 Aralık Cumartesi günü kozlarını paylaşacak. Üst sıraların kritik mücadelesi Türkiye saati ile 17:30‘da başlarken, beIN SPORTS HD 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Mainz galibiyetine 2.55, beraberliğe 3.40, Wolfsburg galibiyetine ise 2.85 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.16, beraberliğe 2.85, konuk ekibe ise 2.55 oran veriyor.

Mainz 3 Haftadır Puan Kaybediyor

Mainz, Almanya Bundesliga’da haftayı mağlubiyetle kapattı. Ev sahibi geçtiğimiz hafta Stuttgart deplasmanına konuk olurken, en yakın rakiplerinden birine deplasmanda 2-1’lik skorla teslim oldu. Mainz son 7 haftanın tamamında skor üretmeyi başarsa da, 8 maçın tamamında kalesini gole kapatamadı. Savunmadaki hatalar ev sahibini son 7 haftadan sadece 2 galibiyet çıkarmasına neden oldu. 18 puanla 9. sırada yer alan ve son 3 haftadan galibiyet çıkarmayı başaramayan Mainz, üst sıralar için yetersiz kalmaya devam ediyor. Ev sahibi bu hafta üst sıraların iddialı takımlarından Wolfsburg karşısında toparlanmak istiyor.

Wolfsburg Dortmund Engeline Takıldı

Florian Kohfeldt’in göreve gelişiyle birlikte Almanya Bundesliga’da yükselişe geçmeyi başaran Wolfsburg, geçtiğimiz hafta Dortmund engeline takıldı. Konuk ekip der derbine harika bir başlangıç yaparken, teknik adam değişikliğinin ardından eski gol performansına geri dönen Weghorst takımını henüz 2. dakikada 1-0 öne geçirmeyi başarsa da, konuk ekip üstünlüğünü koruyamadı ve haftayı 3-1’lik mağlubiyetle kapattı. Teknik adam değişikliğinin ardından Leverkusen ve Augsburg’u mağlup etmeyi başaran Wolfsburg, Milli ara dönüşünde ise Bielefeld beraberliği ve Dortmund mağlubiyetiyle 5 puan kaybetti. Üst sıralardan uzaklaşan Wolfsburg, Kohfeldt ile tekrar toparlanmak istiyor.

Maç Bilgileri

Mainz 05 – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz 05 takımında Kohr, Lucoqui ve St. Juste sakat. Wolfsburg cephesinde ise Bialek, Casteels, Mehmedi, Schlager ve Steffen’in sakatlığı bulunuyor.

Mainz 05’in ilk 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Niakhate, Brosinski, Bell, Silvan Widmer, Nebel, Martin, Barreiro, Tauer, Seon Lee, Burkardt.

Wolfsburg’un ilk 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Pavao Pervan, Baku, Roussillon, Mbabu, John Brooks, Gerhardt, Josuha Aster Guilavogui, Philipp, Maxi Arnold, Nmecha, Weghorst.

Wolfsburg, Florian Kohfeldt’in göreve gelişiyle birlikte iyi performanslar sergilemeye başladı. Konuk ekip geçtiğimiz haftayı mağlup kapatsa da, Mainz karşısında kazanma alışkanlığına geri dönecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.55

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.85

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mainz evinde Wolfsburg’a yeni hocası önderliğinde en ağır mağlubiyetini tattırdı. Ev sahibi 3 golle galibiyete uzanırken, rakibine gol şansı vermedi.