Aston Villa Leicester City İddaa Tahmini 05.12.2021

İngiltere Premier Lig’de orta sıralarda yer alan Leicester City bu hafta deplasmanda, Aston Villa’ya konuk olacak. Mücadele saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Aston Villa ve Leicester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Aston Villa kazanır 2.45, beraberlik 3.55, Leicester City kazanır ise 2.90 olarak açıklanmış.

Aston Villa Galibiyet Peşinde

Aston Villa’nın 2 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Yeni hocası Steven Gerrard yönetiminde 2 galibiyet alan Aston Villa, Brighton ve Crystal Palace maçlarından galibiyet ile ayrılmıştı. Bu sezon Selhurst Park’ta Crystal Palace’ı mağlup eden ilk takım oldular. Geçtiğimiz hafta içi ise Villa Park’ta Manchester City’i konuk eden Aston Villa, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Premir Lig’de bu sezon 8. Yenilgisini yaşayan Aston Villa, düşme hattının 6 puan üzerinde yer alıyor. Bu hafta Villa Park’ta Leicester City’i konuk edecek Aston Villa’da Trezeguet, Bertrand Traore, Leon Bailey ve Danny Ings’ın sakatlıkları bulunuyor.

Leicester City Orta Sıralarda

Leicester City, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Southampton deplasmanından 1 puan ile döndü. Premier Lig’de bu sezon istikrarsız sonuçlar alıyorlar ve ilk 6’dan uzakta kaldılar. Son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Leicester City, 19 puan ile 10. Sırada yer alıyor. Brendan Rodgers için bu sezon işler pek yolunda gitmiyor diyebiliriz. Southampton deplasmanında 2 kez geriye düşen Leicester City, Evans ve Maddison’un golleriyle 1 puanı kurtardı. Bu hafta Villa Park’ta Aston Villa’ya konuk olacak Leiceter City’de Wesley Fofana, James Justin, Youri Tilemans ve Ricardo Pereira’nın sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Aston Villa – Leicester CityMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aston Villa’da Trezeguet, Bertrand Traore, Leon Bailey ve Danny Ings’ın sakatlıkları bulunuyor.

Aston Villa'nın İlk 11'i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Martinez, Kortney Hause, Konsa, Tyrone Mings, Matt Targett, Marvelous Nakamda, John McGinn, Emi Buendia, El Ghazi, Leon Bailey, Ollie Watkins

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Timothy Castagne, Çağlar Söyüncü, Jonny Evans, Luke Thomas, Marc Albrighton, Youri Tielemans, Nampals Mendy, James Maddison, Iheneacho, Jamie Vardy

İddaa Tahmini

Villa Park’ta gollü bir maç bekliyorum. Leicester City, bu sezon deplasmanda oynadığı tüm maçlarda gol buldu. Aston Villa’da hücumda üretken. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Aston Villa, sürpriz bir galibiyet aldı. Villa Park’ta konuk ettikleri Leicester City’i 2-1 mağlup ettiler.