Bordeaux – Lyon İddaa Tahmini 05.12.2021

Fransa Ligue 1 serüvenine 16 hafta sonunda 18. sırada devam eden Bordeaux, 5 Aralık Pazar akşamı sahasında 10. sıradaki Lyon‘u konuk edecek. Türkiye saati ile 22:45‘te sahne alacak mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS HD 2.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Bordeaux galibiyetine 4.50, beraberliğe 4.50, Lyon galibiyetine ise 1.68 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.48, 2.5 Alt 2.70 oran kazandırıyor.

Bordeaux Savunması Alarm Veriyor

Fransa Ligue 1’de son 4 haftanın tamamını puan kayıplarıyla geçiren ve 4 maçtan sadece 1 puan çıkarabilen Bordeaux, 17. hafta öncesi kendisini düşme potasının içerisinde buldu. Geçtiğimiz hafta Strasbourg deplasmanında 1-0 öne geçmeyi başarsa da, 5-2’lik mağlubiyetten kurtulamayan ev sahibi, 16 hafta sonunda tam 37 gol yedi. Ligin en kötü savunma performansını sergileyen Bordeaux cephesinde, teknik adam Vladimir Petkovic’in kredisi günden güne azalıyor. Son 7 haftada gol atsa da, kalesini gole kapatamayan Bordeaux, savunmadaki başarısızlığıyla güven vermiyor.

Lyon’dan Büyük Hata

Fransa Ligue 1’in 16. haftasında bir büyük savunma hatasına imza atan bir diğer takım ise Lyon oldu. Peter Bosz ve öğrencileri, evinde ağırladığı Reims karşısında 1-0 geriden gelerek, Ekambi ile beraberliği yakalarken, bitime saniyeler kala kaleci Anthony Lopes büyük bir hataya imza attı ve Lyon haftayı 2-1’lik mağlubiyetle kapattı. Maç boyunca rakibinden daha üstün oynayan konuk ekip, yakaladığı gol fırsatlarını iyi değerlendiremedi. Son 3 haftadan 3 puan çıkarabilen Lyon, tek galibiyetini Montpellier karşısında alırken, 10. sıraya kadar geriledi. UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda 5’te 5 yapmayı başaran Lyon, Fransa Ligue 1 sahnesinde ise çok formsuz.

Maç Bilgileri

Bordeaux – Lyon Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Jerome Brisard. Mücadele Bordeaux (Matmut Atlantique) Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bordeaux takımında Baysse, Koscielny ve Medioub sakat. Lyon cephesinde ise Diomande, Dubois, Pintor ve Reine-Adelaide’nin sakatlığı bulunuyor.

Bordeaux’un ilk 11’i Belli mi?

Bordeaux’un muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Mexer, Jalil Idriss, Mangas, Loic Bessile, Loris Benito, Basic, Mehdi Zerkane, Otavio, Jimmy Briand, Samuel Kalu.

Lyon’nun ilk 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Pollersbeck, Emerson, Malo Gusto, Castello Lukeba, Paqueta, Aouar, Bruno, Mathis Cherki, Cornet, Shaqiri, Ekambi.

UEFA Avrupa Ligi’ne damga vuran Lyon, Fransa Ligue 1’de bir türlü istikrar yakalayamadı. Zor günler geçiren Lyon, düşme potasındaki Bordeaux karşısında kazanarak, toparlanacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.49

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lyon skoru korumayı bir türlü başaramadı. Karşılaşmada 2 kez öne geçen Peter Bosz ve öğrencileri, 90 dakika sonunda 1 puana razı geldi.