Celta Vigo Valencia İddaa Tahmini 05.12.2021

İspanya La Liga’da Pazar gününün son maçı. Celta Vigo evinde, Valencia’yı konuk edecek. Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Celta Vigo ile Valencia zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Celta Vigo galibiyetinin 2.12, beraberlik tercihinin 3.50, Valencia galibiyetinin ise 3.60 oran şeklinde açıldığını görüyoruz

Celta Vigo 4 Maçtır Kaybetmiyor

Celta Vigo, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Alaves deplasmanına konuk olan Eduardo Coudet’in öğrencileri, rakibini 2-1 mağlup etti ve yenilmezlik serisini sürdürdü. Alaves karşısında 3 puanı alan Celta Vigo, La Liga’da oynadığı son 4 maçta da mağlubiyet yaşamadı. 4 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Celta Vigo, bu hafta Valencia’yı konuk edecek. Formda Alaves’i deplasmanda mağlup ederek moral bulan Celta Vigo, bu hafta Valencia karşısında da 3 puan peşinde olacak. Maç öncesinde Celta Vigo’da Thiago Galhardo’nun sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Valencia’da Hedef 3 Puan

Valencia, geçtiğimiz hafta Mestalla’da Rayo Vallecano ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda Carlos Soler’in penaltı golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. İkinci yarıda yedikleri golle sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Yarasalar, La Liga’da üst üste 3. Beraberliğini yaşadı. 4 maçtır ise mağlubiyet yaşamıyorlar. Bu sezon Valencia’nın deplasmanda sadece 1 galibiyeti var. Deplasmandaki tek galibiyetini Osasuna karşısında 4-1’lik sonuç ile aldılar. Bu hafta Celta Vİigo’ya konuk olacak Valencia’yı zor bir 90 dakika bekliyor. Balaidos’da işleri kolay olmayacak. Maç öncesinde Valencia’da savunmadan Dimitri Foulquier ve Mouctar Diakhaby kart cezalısı. Gabriel Paulista’nın ise sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Celta Vigo – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Balaidos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Celta Vigo’da Thiago Galhardo’nun sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. Valencia’da savunmadan Dimitri Foulquier ve Mouctar Diakhaby kart cezalısı. Gabriel Paulista’nın ise sakatlığı bulunuyor.

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Denis Suarez, Iago Aspas, Santi Mina

Valencia'nın 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Jasper Cillesen, Daniel Wass, Mouctar Diakhaby, Toni Lato, Jose Luis Gaya, Hugo Guillamon, Uros Racic, Carlos Soler,, Manu Vallejo, Goncalo Guedes, Maxi Gomez

İddaa Tahmini

Taraf bahsine yönelmek oldukça riskli. İki takımda son 4 maçtır mağlubiyet yaşamıyor. Gollere yönelmekte fayda var. Her iki takımdan da gol bekliyorum. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Valencia, haftayı 3 puan ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Celta Vigo deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile döndüler.