Fenerbahçe Çaykur Rizespor İddaa Tahmini 05.12.2021

Spor Toto Süper Lig’de zirve yarışından uzaklaşmaya başlayan Fenerbahçe evinde, Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Mücadele saat 19.00’da start alacak ve Beın Sports kanalından ekranlara gelecek.

Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fenerbahçe kazanır 1.46, beraberlik 5.10, Çaykur Rizespor kazanır ise 7.70 olarak açıklanmış.

Fenerbahçe Kazanmak İstiyor

Fenerbahçe’de puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Göztepe deplasmanına konuk olan Fenerbahçe, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Şampiyonluk yolunda önemli bir kayıp yaşayan Sarı Lacivertliler, İzmir deplasmanında 2 puan kaybetti. Lider Trabzonspor’un kazandığı haftayı 1 puan ile geçen Fenerbahçe’nin şampiyonluk umutları azalmaya başladı. Süper Lig’de geride kalan 15 haftada 23 puan toplayan Fenerbahçe, 4. Sırada yer alıyor. Süper Lig’de oynadığı son 6 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Fenerbahçe’de Vitor Pereira için tehlike çanları çalmaya başlamış durumda. Bu hafta iç sahada Çaykur Rizespor’u konuk edecek Fenerbahçe’de Miha Zajc, Filip Novak ve İrfan Can Kahveci kart cezalısı. Marcel Tisserand, Enner Valencia ve Altay Bayındır ise sakat.

Çaykur Rizespor Son Sırada

Çaykur Rizespor’un kümede kalma çırpınışları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Kayserispor’u konuk eden Çaykur Rizespor, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Selim Ay’ın tek golüyle 3 puanı alan Karadeniz ekibi, bu sezon Süper Lig’de 3. Galibiyetini elde etti. 3 galibiyetini de iç sahada alan Çaykur Rizespor, bu sezon deplasmanda oynadığı 7 karşılaşmada da puan almayı başarmadı. Deplasmanda galibiyeti bulunmayan 3 takımdan biri olan Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri, bu hafta Fenerbahçe deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Çaykur Rizespor’da Ronaldo Mendes’in sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Çaykur Rizespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Miha Zajc, Filip Novak ve İrfan Can Kahveci kart cezalısı. Marcel Tisserand, Enner Valencia ve Altay Bayındır ise sakat. Çaykur Rizespor’da Ronaldo Mendes’in sakatlığı devam ediyor.

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Berke Özer, Nazım Sangare, Marcel Tisserand, Atila Szalai, Kim Min Jae, Ferdi Kadıoğlu, Jose Sosa,Luiz Gustavo, Diego Rossi, Mesut Özil Mergim Berisha

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Sebastian Holmen, Selim Ay, Cemali Sertel, Damjan Djokovic, Bryan Dabo, Alper Potuk, Ronaldo Mendes, Fabricio Baiano, Erik Sabo, Loic Remy

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’nin kazanması gereken bir maç. Çaykur Rizespor, ligin en vasat takımı. Bu sezon deplasmanda oynadıkları 7 maçtan da mağlubiyet ile ayrıldılar. Fenerbahçe, galibiyete yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.31

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.46

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, farklı bir galibiyet aldı. Çaykur Rizespor’u 4-0 ile geçtiler ve moral buldular.