Giresunspor Fatih Karagümrük Bahis Tahmini 05.12.2021

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Giresunspor evinde, Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak olup, Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Giresunspor Fatih Karagümrük arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Giresunspor kazanır 2.42, beraberlik 3.65, Fatih Karagümrük kazanır ise 3.10 olarak açıklanmış.

Giresunspor’dan Sürpriz Galibiyet

Giresunspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Vodafone Park’ta Beşiktaş’a konuk olan Hakan Keleş’in öğrencileri, sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Süper Lig’de son haftalarda önemli puanlar toplayan Karadeniz ekibi, bir önceki hafta ise iç sahada konuk ettiği Yeni Malatyaspor’u tek golle 1-0 mağlup etmişti. Süper Lig’de son 3 maçta 7 puan toplayan Giresunspor, çıkışını bu hafta Fatih Karagümrük karşısında da sürdürmek istiyor. Bu sezon Giresunspor forması ile 5 golü bulunan Fousseni Diabate, Giresunspor’un en golcü oyuncusu konumunda. Bu hafta Fatih Kargümrük’ü konuk edecek Giresunspor’da Douglas ve Erol Can Akdağ’nın sakatlıkları bulunuyor.

Fatih Karagümrük Evinde Kaybetti

Fatih Karagümrük, son haftalarda hiç güven vermiyor. Süper Lig’de oynadıkları son 5 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabildiler. Geçtiğimiz hafta iç sahada Trabzonspor ile karşı karşıya gelen İstanbul ekibi, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de bu sezon 14 hafta geride kaldı ve Fatih Karagümrük tam 8 maçta puan kaybetti. 2 hafta önce Kasımpaşa deplasmanında 3-1 kazanarak moral bulmuşlardı ama son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabildiler. Francesco Farioli’nin öğrencileri, topladığı 22 puan ile 7. Sırada yer alıyor. Lider Trabzonpsor’un tam 14 puan gerisindeler. Bu hafta Fatih Karagümrük’de Fabio Borini’nin sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Giresunspor – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak ve saat 16.000’da başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çotanak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Giresunspor’da Douglas ve Erol Can Akdağ’nın sakatlıkları bulunuyor. Fatih Karagümrük’de Fabio Borini’nin sakatlığı devam ediyor.

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Hüsamettin Tut, Alexis Perez, Mamadou Diarra, Zeki Yavru, Esat Mala, Michal Nalepa, Flavio, Joey Pulupessy, Serginho, Ibrahima Balde

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Viviano, Hedenstad, Medhi Benatia, Rayyan Baniya, Jure Balkovec, Efe Tatlı, Erhan Öztümer, Andrea Bertolacci, Emre Mor, Ahmed Musa Aleksandr Pesic

İddaa Tahmini

Giresunspor, son haftalarda çok formda. Son 3 maçta 7 puan topladılar. Beşiktaş’a 4 gol atan Giresunspor, bu hafta Fatih Karagümrük karşısında da gol atara. Fatih Karagümrük ise son 3 deplasman maçında da gol buldu. Giresun’da karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Giresunspor’un çıkışı devam ediyor. İç sahada konuk ettikleri Fatih Karagümrük’ü 3-1 ile geçen Giresunspor, üst üste 3. Galibiyetini aldı.