Günün İddaa Kuponu 05.12.2021

5 Aralık Pazar günü İddaa fikstüründe yer alan 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Gol seçenekleriyle hazırladığımız kuponumuzu değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Stuttgart – Hertha Berlin: KGVAR, 1.59 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; 5 Aralık Pazar günü İddaa fikstüründe Almanya Bundesliga‘nın 14. hafta heyecanı yaşanmaya devam ederken, Türkiye saati ile 17:30‘da, Stuttgart sahasında Hertha Berlin‘i konuk edecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 4 ve tivibu SPOR 3. Almanya Bundesliga’da 13. hafta geride kalırken, ev sahibi Stuttgart 3 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyetle 13 puan toplayabildi ve ligin alt sıralarına demir attı. 6 dış saha maçından galibiyet çıkaramayan ve sadece 3 puan toplayabilen ev sahibi, son olarak deplasmanda Dortmund’a mağlup oldu. 3 galibiyetinin tamamını iç sahada alan ve evinde 10 puan toplayan Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, taraftarı önünde ise geçtiğimiz hafta Mainz’ı mağlup ederek, 5 maç sonra galibiyetle tanıştı. İç saha avantajını iyi değerlendiren ev sahibi, Hertha Berlin karşısında kazanarak, düşme hattının üzerinde kalmak istiyor. Hertha Berlin, Almanya Bundesliga sahnesinde 13. hafta sona ererken, 14. haftada itibariyle yoluna Tayfun Korkut yönetiminde devam edecek. 13.haftadan sadece 14 puan toplayabilen konuk ekip, son 4 haftayı puan kayıplarıyla geçirince, teknik adam Pal Dardai ile yollarını ayırdı ve geçtiğimiz hafta göreve Tayfun Korkut’u getirdi. Düşme hattı ile arasında sadece 1 puan fark bulunan, en alt sıradaki Fürth’ün ardından ligin en kötü savunma performansını ortaya koyan Hertha Berlin, savunma zafiyetlerine son vererek, yeni hocasıyla yükselişe geçmek istiyor. Kötü gidişata dur diyen Stuttgart, iç sahada yükselişini sürdürmek istiyor. Teknik adam değişikliğine giden Hertha Berlin ise toparlanmak istiyor. İki takımında 14. haftada gol bulacağını düşünüyorum.

Mönchengladbach – Freiburg: KGVAR, 1.53 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; 5 Aralık Pazar günü Almanya Bundesliga’nın 11. sırasında yer alan Mönchengladbach, sahasında 4. sıradaki Freiburg‘u konuk edecek. Türkiye saati ile 19:30‘da başlama düdüğü çalınacak mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS HD 2 ve tivibu SPOR 3. Almanya Bundesliga’da 13. hafta sona ererken, Adi Hütter yönetimindeki Mönchengladbach, 5 galibiyet, 3 beraberlik, 5 mağlubiyetle 18 puan toplamayı başarırken, 11. sıraya kadar geriledi. İlk 5 hedefinden yeni hocasıyla uzak kalan ev sahibi, 3 maçlık yenilmezlik serisiyle toparlanma sinyalleri verse de, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Köln deplasmanından 4-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Mücadelenin son 13 dakikasında 3 gol yiyen Mönchengladbach takımında, özellikle savunma hattı sezonun en kötü sınavlarından birini verdi. Ev sahibi bu hafta Freiburg karşısında toparlanmak istiyor. Freiburg cephesinde 3 hafta önce başlayan kötü gidişat, Bochum deplasmanında devam etti. Christian Streich yönetiminde Almanya Bundesliga’da ilk 10 haftanın tek namağlup takımı olmayı başaran Freiburg, 22 puanla liderin en yakın takipçisi olmayı başarırken, son 3 haftada gelen üst üste mağlubiyetler konuk ekibi zirvenin 9 puan gerisinde 4. sıraya kadar sürükledi. İlk mağlubiyetini lider Bayern Münih karşısında alan Freiburg, son 2 haftada ise Frankfurt ve Bochum’a mağlup oldu. Sezon genelinde iyi bir performans grafiği ortaya koyan konuk ekip, zirve yarışından henüz kopmamışken, Mönchengladbach deplasmanında toparlanmak istiyor. Son haftalarda zor günler geçiren Mönchengladbach ve Freiburg, bu hafta eki günlerine geri dönmek istiyor. İki güçlü rakibinde karşılaşmada gol bulacağını düşünüyorum.

Lorient – Nantes: KGVAR, 1.73 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; Yves Allainmat Stadı’nın 5 Aralık Pazar günü ev sahipliği yapacağı Fransa Ligue 1‘in 17. hafta mücadelesinde, Lorient ile Nantes kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 17:00‘de başlama düdüğü çalınacak maçın yayın ekranı beIN CONNECT. Lorient cephesinde Fransa Ligue 1’in son 9 haftası puan kayıplarıyla geçti. Zor günlerden çıkmayı bir türlü başaramayan Christophe Pellissier’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta Troyes deplasmanına ligin en az gol atan takımı olarak çıkarken, 90 dakika 2-0’lık yenilgiyle sonuçlandı ve Lorient 16 hafta sonunda sadece 13 gol atabildi. Son 5 haftanın tamamını mağlubiyetlerle geçiren Lorient, düşme potasının 2 puan uzaklığında, 16. sırada yer alıyor. Kötü hücum performansı ev sahibini adım adım alt lige sürüklerken, son 9 haftanın en zayıf halkaları arasında yer alan Lorient, tüm galibiyetlerini iç sahada alsa da, bu hafta taraftarı önünde güven vermiyor. Nantes geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Marsilya karşısında 90 dakikayı 1 isabetli şutla tamamlarken, savunmadaki tüm direncine rağmen, Marsilya golcülerine engel olamadı ve haftayı 1-0’lık yenilgiyle kapattı. Son 5 haftayı 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle geçiren konuk ekip, 16 hafta sonunda 19 puanda kalırken, 13. sıraya kadar geriledi. Düşme hattı ile Antoine Kombouare ve öğrencilerinin arsındaki puan farkı 6’ya indi. Deplasmanda tam 5 maçtır kazanamayan Nantes, zaman zaman iç sahada iyi performanslara imza atsa da, deplasmanda ise uzun süredir etkisiz kalıyor. Bu hafta en yakın rakiplerinden Lorient karşısına çıkacak olan Nantes, kazanarak rahat bir nefes almak istiyor. Galibiyet adına güven vermeyen ve Fransa Ligue 1’de haftalardır üst üste puan kayıpları yaşayan iki takımda, savunma performansıyla güven vermiyor. Mücadelede Karşılıklı Gol Var seçeneği denenmeye değer.

Toplam İddaa Oranı: 4.20

Bets10 Bahis Oranı: 5.58