Günün İddaa Kuponu (3) 05.12.2021

Fransa Ligue 1 sahnesinde 5 Aralık Pazar günü bizleri bekleyen 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Nice – Strasbourg: KGVAR, 1.62 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; 5 Aralık Pazar günü, Fransa Ligue 1‘de üst sıraları bırakmayan Nice ile Strasbourg karşı karşıya gelecek. 17. hafta fikstüründe bizleri bekleyen mücadele Türkiye saati ile 19:00‘da sahne alacan maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 3. Geçtiğimiz hafta Fransa Ligue 1’de 16. haftanın en zorlu fikstürüne sahip olan Nice, konuk olduğu Parc des Princes deplasmanında lider PSG’ye dur dedi ve son 5 maçını kazanan lidere puan kaybettirdi. Mücadele golsüz beraberlikle sona ererken, Nice hem savunma hem de hücum hattında, lider ile dişe diş bir mücadele sergiledi. Zirvenin en yakın takipçileri arasında yer almaya devam eden ve Metz mağlubiyetinin ardından kısa sürede toparlanan Nice, Strasbourg karşısında kazanarak, geçtiğimiz hafta kaybettiği 2. sırayı geri almak istiyor. Lider karşısındaki oyunun, Nice adına güven verdiğini söyleyebiliriz. Strasbourg, Fransa Ligue 1’de harika seriyi geçtiğimiz hafta galibiyetle taçlandırdı. Bordeaux karşısına 4 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkan ve son 3 haftayı üst üste beraberliklerle geçiren Strasbourg, taraftarı önünde 1-0 geriden gelerek, 5 golle harika bir galibiyete imza attı. Maça Thomasson ve Ludovic hücum performansıyla damga vururken, ikili 5 golün 4’üne katkı sağladı.16 hafta sona ererken, 6 galibiyet, 5 beraberlikle 23 puan toplayan Strasbourg, 6. sıraya kadar yükselirken, Julien Stephane yönetiminde üst sıraların en sürpriz takımı oldu. Geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatan ve son haftaların yanı sıra sezonun iyi performans grafiklerine sahip olan Nice ve Strasbourg’un karşı karşıya geleceği mücadelede, taraflar golcüleriyle güven veriyor. İki takımda 90 dakika sonunda gol bulmayı başaracaktır.

Bordeaux – Lyon: MS 2, 1.49 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Fransa Ligue 1 serüvenine 16 hafta sonunda 18. sırada devam eden Bordeaux, 5 Aralık Pazar akşamı sahasında 10. sıradaki Lyon‘u konuk edecek. Türkiye saati ile 22:45‘te sahne alacak mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS HD 2. Fransa Ligue 1’de son 4 haftanın tamamını puan kayıplarıyla geçiren ve 4 maçtan sadece 1 puan çıkarabilen Bordeaux, 17. hafta öncesi kendisini düşme potasının içerisinde buldu. Geçtiğimiz hafta Strasbourg deplasmanında 1-0 öne geçmeyi başarsa da, 5-2’lik mağlubiyetten kurtulamayan ev sahibi, 16 hafta sonunda tam 37 gol yedi. Ligin en kötü savunma performansını sergileyen Bordeaux cephesinde, teknik adam Vladimir Petkovic’in kredisi günden güne azalıyor. Son 7 haftada gol atsa da, kalesini gole kapatamayan Bordeaux, savunmadaki başarısızlığıyla güven vermiyor. Fransa Ligue 1’in 16. haftasında bir büyük savunma hatasına imza atan bir diğer takım ise Lyon oldu. Peter Bosz ve öğrencileri, evinde ağırladığı Reims karşısında 1-0 geriden gelerek, Ekambi ile beraberliği yakalarken, bitime saniyeler kala kaleci Anthony Lopes büyük bir hataya imza attı ve Lyon haftayı 2-1’lik mağlubiyetle kapattı. Maç boyunca rakibinden daha üstün oynayan konuk ekip, yakaladığı gol fırsatlarını iyi değerlendiremedi. Son 3 haftadan 3 puan çıkarabilen Lyon, tek galibiyetini Montpellier karşısında alırken, 10. sıraya kadar geriledi. UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda 5’te 5 yapmayı başaran Lyon, Fransa Ligue 1 sahnesinde ise çok formsuz. UEFA Avrupa Ligi’ne damga vuran Lyon, Fransa Ligue 1’de bir türlü istikrar yakalayamadı. Zor günler geçiren Lyon, düşme potasındaki Bordeaux karşısında kazanarak, toparlanacaktır.

Monaco – Metz: MS 1, 1.24 (iddaa) – 1.36 (Bets10) ; Monaco evinde Metz‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 17. haftasında sahne alacak mücadele, 5 Aralık Pazar günü Türkiye saati ile 17.00‘de, beIN SPORTS HD 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda son haftayı liderlik koltuğunu garanti altına alarak çıkacak olan Monaco, Fransa Ligue 1’de ise son 4 haftayı 3 beraberlik, 1 galibiyetle geçirdi. Rotasını Fransa Ligue 1’e çeviren Niko Kovac’ın öğrencileri, geçtiğimiz hafta Angers deplasmanından Boadu, Diop ve Disasi’nin golleriyle 3-1 galip çıkmayı başardı. Reims, Lille ve Strasbourg karşısında mağlup olmasa da, üst üste gelen beraberlikler Monaco’yu üst sıralardan koparmak üzereydi. Deplasmanda hayata dönen ve 23 puanla 7. sıraya kadar yükselmeyi başaran ev sahibi, düşme hattındaki Metz karşısında galibiyetlerine devam etmek istiyor. Monaco evinde 5 maçtır yenilmiyor. Fransa Ligue 1 sahnesinde 16. hafta geride kalırken, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Montpellier karşısında 3-1’lik mağlubiyete razı gelen Metz, düşme potasından kurtulamadı. 2 galibiyet, 6 beraberlikle 12 puan toplamayı başarabilen konuk ekip, 8 maçtan ise mağlup ayrıldı. Saint Etienne’nin ardından ligin en zayıf halkası olarak yoluna devam eden Frederic Antonetti’nin öğrencileri, bu sezon sadece Brest ve Nice deplasmanlarından galip çıkabildi. Taraftarı önünde en kötü iç saha performansına sahip olan Metz, deplasmanda ise daha etkili olmayı başardı. Düşme hattındaki konuk ekibin Monaco deplasmanında işi zor. Fransa Ligue 1’de son 4 haftadan namağlup çıkmayı başaran ve geçtiğimiz haftayı deplasmanda galibiyetle kapatan Monaco, etkisini taraftarı önünde galibiyetle sürdürecektir.

Toplam İddaa Oranı: 2.93

Bets10 Bahis Oranı: 4.11