Günün İddaa Kuponu (4) 05.12.2021

5 Aralık Pazar günü Fransa Ligue 1 fikstüründe yer alan, 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Kazanmanız dileğiyle.

Reims – Angers: MS 1, 2.09 (iddaa) – 2.40 (Bets10) ; 5 Aralık Pazar günü Fransa Ligue 1‘in 17. hafta fikstüründe, Reims ile Angers karşı karşıya gelecek. Başlama düdüğü Türkiye saati ile 17:00‘de çalınacak maçı, futbol severler beIN CONNECT ekranlarından canlı olarak izleyebilir. Fransa Ligue 1’in 16. haftasında Lyon deplasmanına konuk olan Reims, ilk yarısı golsüz beraberlikle geçilen mücadelenin ikinci yarısında Faes’in kafa golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, ev sahibinin üstünlüğü sadece 10 dakika sürdü. Skorun 1-1’e gelmesiyle birlikte oyuna Hugo Ekitike’yi dahil eden Reims, son haftaların formda ismi ile son dakikada galibiyet golünü buldu. Son 2 haftayı Clermont ve Lyon galibiyetleriyle geçiren Reims, 6 haftalık galibiyet hasretine son vermesiyle birlikte, alt sıralardan uzaklaşmaya başladı. Düşme hattı ile puan farkını 6’ya yükselten ev sahibi, Ligue 1 sahnesinde rahat bir nefes aldı. Angers, Fransa Ligue 1’in 16. haftasında etkisiz kaldı. Gerald Baticle’nin öğrencileri iç saha avantajına rağmen Monaco’ya 3-1 mağlup olurken, hem savunma hem de hücum hattında iyi bir sınav vermedi. Konuk ekip 3 maç sonra gelen mağlubiyetle birlikte 8. sıraya geriledi. Son 7 haftada sadece Lorient’i mağlup edebilen Angers, son 7 deplasman sınavından ise galibiyet çıkarmayı başaramazken, güven vermekten uzak kaldı. Konuk ekip tek dış saha galibiyetini ilk hafta Strasbourg karşısında aldı. Üst sıralardan adım adım uzaklaşan ve son haftalarda maç kazanmakta zorlanan Angers, kötü gidişata Reims karşısında son vermek istiyor. Son haftalarda rakibinden daha iyi performanslar sergileyen ve iç saha avantajına sahil olan Reims, haftayı galibiyetle kapatarak, üst üste 3. galibiyetini alacaktır.

Saint Etienne – Rennes: MS 2, 1.63 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; 5 Aralık Pazar günü Fransa Ligue 1 sahnesinde 17. hafta heyecanı yaşanırken, günün ilk maçında Saint Etienne ile Rennes karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 15:00‘te sahne alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 3. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Saint Etienne, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Brest deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönerken, yeniden Fransa Ligue 1’in en zayıf halkası haline geldi. Üst üste alınan Clermont ve Troyes galibiyetleri, ev sahibinde hem 12 haftalık galibiyet hasretine son vermiş, hem de Etienne2yi en alt sıradan kurtarmıştı. Son 2 haftada ise tekrar üst üste mağlubiyetler almaya başlayan Claude Puel’in öğrencileri, kötü savunma performansıyla 16 haftayı geride bıraktı. 17. sıradaki Clermont ve 15. sıradaki Troyes dışında hiçbir rakibini mağlup edemeyen ev sahibi, 17. hafta öncesinde güven vermekten çok uzakta. Rennes cephesinde harika seri son şampiyon Lille karşısında son buldu. Fransa Ligue 1’de 9 haftayı namağlup geçiren Rennes, sadece elde ettiği yenilmezlik serisiyle değil, aldığı 7 galibiyetle son haftalara damgasını vurmuştu. Geçtiğimiz hafta formunun zirvesinde Lille’i evinde ağırlayan Bruno Genesio’nun öğrencileri, ilk yarıda etkisiz futbolunun ve savunma zafiyetlerinin bedelini mağlubiyetle ödedi. Konuk ekip ikinci yarıda farkı 1’e indirmeyi başarsa da, beraberliği yakalayamadı. 3. sıraya kadar gerileyen ve 28 puanda kalan Rennes, hala zirvenin en yakın takipçileri arasında yer alıyor. Konuk ekip seriyi kaybetse de, 17. hafta öncesinde güven vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta evinde mağlup olmasına rağmen, hala Ligue 1’in en formda takımları arasında yer alan Rennes, Saint Etienne deplasmanından 3 puanla çıkarak, liderlik savaşını sürdürecektir.

Montpellier – Clermont: KGVAR, 1.47 (iddaa) –1.62 (Bets10) ; 5 Aralık Pazar günü İddaa fikstüründe Fransa Ligue 1‘in 17. hafta heyecanı yaşanırken, Türkiye saati ile 17:00‘de, Montpellier ile Clermont karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı beIN CONNECT. Montpellier cephesinde sahneye Savanier, Mavididi ve Wahi çıkarken, 180 dakikalık gol hasretine son vermeyi başaran Montpellier, geçtiğimiz haftayı Metz deplasmanında 3-1’lik galibiyetle kapattı. Rennes ve Lyon gibi ligin iddialı takımlarına diş geçirmeyi başaramayan ve rakiplerine gol dahi atamadan mağlup olan Montpellier, düşme hattındaki Metz karşısında ise hataya izin vermedi. 22 puanla ligin 9. sırasında yer alan ev sahibi, 5. sıradaki Lens ile puan farkını 4’e indirdi. Son 7 iç saha maçında sadece Lyon’a mağlup olan Olivier Dall’Oglio’nun öğrencileri, Fransa Ligue 1’de en iyi iç saha performanslarından birine sahip. Fransa Ligue 1’in 16. haftası Lens’i evinde ağırlayan Clermont, 5 maçlık mağlubiyet serisine 2-2’lik beraberlikle sonlandırırken, sergilenen futbol konuk ekipte toparlanma sinyalleri verdi. 2 kez geriden gelerek 1 puan almayı başaran Clermont, 5 maç sonra gelen 1 puanla birlikte, Play Out hattından kurtuldu. Ligin yeni temsilcisi ilk 4 haftadan 8 puan çıkarmayı başarmış ve Fransa Ligue 1 macerası Pascal Gastien ve öğrencileri için rüya gibi başlamıştı. Son 14 haftadan ise sadece 1 galibiyet çıkarabilen Clermont, hücum hattındaki etkisini kaybetmesinin yanı sıra, savunmada da önemli hatalara imza atıyor. Konuk ekip savunma zafiyetleri geçtiğimiz haftada devam etti. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, toparlanma sinyalleri veren Montpellier ile Clermont’un, galibiyet adına rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.00

Bets10 Bahis Oranı: 7.11