Juventus – Genoa İddaa Tahmini 05.12.2021

İddaa fikstüründe 5 Aralık Pazar günü yer alan İtalya Serie A Ligi 16. hafta mücadelesinde, Juventus sahasında Genoa‘yı konuk edecek. Ligin alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadele, Türkiye saati ile 22:45‘te sahne alırken, S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Juventus galibiyetine 1.26, beraberliğe 6.00, Genoa galibiyetine ise 13.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.16, beraberliğe 4.50, konuk ekibe ise 8.20 oran veriyor.

Juventus Galibiyet Peşinde

İtalya Serie A Ligi’nde 15. haftanın en kolay fikstürüne sahip olan Juventus, Salernitana deplasmanında hata yapmadı ve ligin en zayıf halkası karşısında rahat bir galibiyet aldı. Ev sahibine 3 puanı getiren goller Dybala ve Morata’dan geldi. Son 4 haftadan 3. galibiyetini alan Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, bu süreçte sadece ezeli rakibi Atalanta’ya mağlup oldu. Sezona etkisiz başlayan ve teknik adam değişikliğiyle birlikte yeni bir yapılanma içerisine giren ev sahibi, son haftalarda daha etkili olmayı başardı ve lider ile puan farkını 12’ye indirirken, 7. sıraya yükseldi. Juventus bu hafta bir diğer düşme hattındaki takım Genoa karşısında kazanmaya devam etmek istiyor.

Genoa Galibiyeti Unuttu

İtalya Seriee A Ligi’nin 15. haftası evinde Milan’ı konuk eden Genoa, haftaya düşme potasının içerisinde çıkarken, liderin en yakın takipçisine direnemedi ve etkisiz kaldığı 90 dakikayı 3-0’lık yenilgiyle noktaladı. Kaybedilen 3 puanla birlikte son 12 haftanın tamamında puan kayıpları yaşayan konuk ekip, 3 hafta önce kötü gidişata çare olarak teknik adam Andriy Shevchenko’yu göreve getirse de, kötü futbol devam etti. Son 3 haftadan gol dahi atamayan Genoa, tek puanını 2 hafta önce konuk olduğu Udinese deplasmanından 0-0’lık beraberlikle aldı. Hem hücum performansı hem de savunma performansı, hoca değişikliğine rağmen Genoa’yı ligin en güven vermeyen takımları arasına dahil etti.

Maç Bilgileri

Juventus – Genoa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Daniele Chiffi. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus takımında Chiesa, Danilo, De Sciglio ve Ramsey sakat. Genoa cephesinde ise Criscito, Destro, Fares ve Rovella’nın sakatlığı bulunuyor.

Juventus’un ilk 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Mattia Perin, Alex Sandro, Chiellini, De Ligt, Rugani, McKennie, Rabiot, Kulukevski, Locatelli, Morata, Dybala.

Genoa’nın ilk 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Salvatore Sirigu, Biraschi, Sabelli, Ghiglione, Abdoulaye Toure, Melegoni, Cambiaso, Badelj, Sturaro, Kallon, Pandev.

Son 4 haftada vites yükselten Juventus, zirve ile puan farkı 12’ye çıkarken, düşme hattındaki Genoa’ya evinde puan vermeyecek ve haftayı galibiyetle noktalayacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.63

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus evinde hata yapmadı. Zor günler geçiren Genoa karşısında ev sahibine galibiyeti getiren goller Dybala ve Cuadrado’dan geldi. Kazananları tebrik ederiz.