Leeds United Brentford Bahis Tahmini 05.12.2021

İngiltere Premier Lig’de alt sıralardan kurtulmaya çalışan Leeds United evinde, Brentford’u konuk edecek. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Leeds United ve Brentford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Leeds United kazanır 1.90, beraberlik 3.70, Brentford kazanır ise 4.25 olarak açıklanmış.

Leeds United Evinde Kazandı

Leeds United, geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. Elland Road’da konuk ettikleri Crystal Palace’ı 1-0 mağlup etmeyi başardılar. Leeds United’a galibiyeti getiren gol, uzatma dakikalarında Raphinha’nın penaltısı ile geldi. Bu sezon Premier Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Leeds United, bu galibiyet ile puanını 15 yaptı ve 15. Sıraya yükseldi. Düşme hattındaki Burnley’in 5 puan üzerine çıkmayı başardılar. Elland Road’da oynadığı son 4 maçta 8 puan toplayan Marcelo Bielsa’nın öğrencileri, bu hafta Brentford’u konuk edecek. Maç öncesinde Leeds United’da Robin Koch’un sakatlığı devam ediyor.

Brentford Sürpriz Arayacak  

Brentford, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. White Hart Lane’de Tottenham’a konuk olan Brentford, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu sezon Premier Lig’de  6. Mağlubiyetini yaşayan Thomas Frank’ın öğrencileri, 12. Sırada yer alıyor. Son 3 deplasman maçından da galibiyet alamadan ayrılan Brentford, bu hafta Elland Road’da Leeds United’a konuk olacak. Ivan Toney, Mbeumo, Sergi Canos ve Marcus Forss gibi önemli isimleri kadrosunda barındıran Brentford, bu hafta Leeds United deplasmanında puan arayacak. Maç öncesinde Brentford’da Mathias Zanka, Tarique Fosu, David Raya, Kristoffer Ajer ve Josh Dasilva’nın sakatlıkları var.

Maç Bilgileri

Leeds United – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elland Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leeds United’da Robin Koch’un sakatlığı devam ediyor. Brentford’da Mathias Zanka, Tarique Fosu, David Raya, Kristoffer Ajer ve Josh Dasilva’nın sakatlıkları var.

Leeds United'ın 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Meslier, Luke Ayling, Liam Cooper, Diego Llorente, Pascal Struijk, Junior Firpo, Stuart Dallas, Raphinha, Rodrigo, Jack Harrison, Tyler Roberts

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Brentford’un muhtemel kadrosu: David Martin, Rico Henry, Charlie Goode, Sergi Canos, Mathias Jensen, Bryan Mbeumo, Tarique Fosu, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Saman Ghoddos, Ivan Toney

İddaa Tahmini

Leeds United, geçen hafta aldığı galibiyet ile moral buldu. Elland Road’da son 4 maçta 8 puan topladılar. Bu hafta Brentford karşısında da kazanırlar ve çıkışını sürdürürler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.66

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.90

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Leeds United’ın yenilmezlik serisi devam etti. Elland Road’da konuk ettikleri Brentford ile 2-2 berabere kaldılar.