Levante Osasuna Bahis Tahmini 05.12.2021

İspanya La Liga’da son sırada yer alan ve 15 maçtır kazanamayan Levante evinde, Osasuna ile karşılaşacak. Mücadele saat 20.30’da start alacak ve Smart Spor kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Levante Osasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Levante kazanır 2.45, beraberlik 3.40, Osasuna kazanır ise 2.95 olarak açıklanmış.

Levante Son Sırada

Levante adına işler yolunda gitmiyor. Bu sezon İspanya La Liga’da galibiyete hasret kalan Levante, ligin son sırasında yer alıyor. Geride kalan 15 haftada sadece 7 puan toplayan Levante, küme düşme adayları arasında başı çekiyor. Üst üste 15 maçtır kazanamayan ve La Liga’da bu sezon galibiyeti bulunmayan tek takım konumunda olan Levante, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Osasuna deplasmanında 3-1 kaybetmişti. Mustafi’nin golüyle öne geçtiler ama ikinci yarıda Joselu’nun gollerine engel olamayan Levante, sahadan puansız ayrıldı. Bu hafta Osasuna’yı konuk edecek Levante’de Gonzalo Melero’nun sakatlığı bulunuyor.

Osasuna 6 Maçtır Kazanamıyor

Osasuna’da işler yolunda gitmiyor. La Liga’da geçtiğimiz hafta El Sadar’da konuk ettikleri Elche ile 1-1 berabere kaldılar. La Liga’da son haftalarda 3 puan almakta zorlanan Osasuna, üst üste 6 maçtır kazanamıyor. Bu sezon La Liga’da 15 hafta geride kaldı ve Osasuna’nın 20 puanı bulunuyor. En son galibiyetini Ekim ayında La Ceramica’da Villarreal’e karşı almışlardı. 10. Sıraya kadar gerileyen Jagoba Arrasate’nin öğrencileri, bu hafta Levante deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Osasuna’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Levante – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ciudad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Levante’de Gonzalo Melero’nun sakatlığı bulunuyor.

Levante'nin ilk 11’i Belli mi?

Levante’nin muthtemel kadrosu: Aitor, Tono, Coke, Sergio Postigo, Ruben Vezo, Rober Pier, Mickael Malsa, Son, Ruben Rochina, Roger Marti, Jose Luis Morales

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Juan Manuel Perez, Nacho Vidal, David Garcia, Aridane Hernandez, Moncaloya, Roberto Torres, Lucas Torro, Oier Sanjurjo, Ruben Garcia, Adrian Loepz, Ante Budimir

İddaa Tahmini

Levante, bu sezon La Liga’da galibiyet alamadı. Kümede kalma umutları azalmaya başladı. Osasuna, son haftalard çok formsuz. Osasuna’nın formsuzluğundan yararlanmalarını bekliyorum. Levante’den bu hafta galibiyet beklentim var.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.10

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.45

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Levante’de galibiyet hasreti devam etti. İç sahada konuk ettikleri Osasun ile golsüz berabere kaldılar. Levante’de galibiyet hasreti 16 maça çıktı.