Manchester United Crystal Palace İddaa Tahmini 05.12.2021

İngiltere Premier Lig’de bu sezon hayal kırıklığı yaratan Manchester United evinde, Crystal Palace karşısında galibiyet arayacak. Mücadele sat 17.00’De başlayacak ve S SPORT kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Manchester United bugün Crystal Palace karşısında maçın favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Manchester United galibiyetine 1.62, beraberlik tercihine 4.25, Crystal Palace galibiyetine 5.60 oran veriyor.

Manchester United Moral Buldu

Manchester United, geçtiğimiz hafta içi önemli bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Arsenal’ı 3-2 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Premier Lig’de 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanışan Kırmızı Şeytanlar, bu sezon 6. Galibiyetini aldı ve üst sıra takibini sürdürdü. Ralf Rangnick yönetiminde ilk maçına çıkacak olan Manchester United, Crystal Palace karşısında galibiyet hedefliyor. Arsenal karşısında 2 gol atmayı başaran Cristiano Ronaldo, kariyerinde 800. Golüne ulaşmayı başardı. Bu hafta Crystal Palace’ı konuk edecek Manchester United’da Paul Pogba, Raphael Varane ve Edinson Cavani’nin sakatlıkları devam ediyor.

Crystal Palace Düşüş Yaşıyor

Crystal Palace, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Leeds United deplasmanından puansız döndüler. Uzatma dakikalarında penaltıdan yediği golle 1-0 mağlup olan Patrick Vieira’nın öğrencileri, Premier Lig’de son 3 maçtan da galibiyet çıkartamadı. 2 hafta önce ise Selhurst Park’ta konuk ettikleri Aston Villa’ya 2-1 kaybetmişlerdi. Premier Lig’de bu sezon ilk kez üst üste 2 mağlubiyet alan Crystal Palace, bu hafta Old Trafford’da Manchester United’ın konuğu olacak. Maç öncesinde Crystal Palace’da Joel Ward kart cezalısı. Nathan Ferguson’un ise sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Manchester United – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Paul Pogba, Raphael Varane ve Edinson Cavani’nin sakatlıkları devam ediyor. Crystal Palace’da Joel Ward kart cezalısı. Nathan Ferguson’un ise sakatlığı devam ediyor.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Hary Maguire, Luke Shaw, Fred, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Greenwood, Cristiano Ronaldo

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Clyne, Kouyate, Gary Cahill, Marc Guehi, Milivojevic, Riedewald, Michael Olise, Wilfred Zaha, Andre Ayew, Christian Benteke

İddaa Tahmini

Manchester United, maçın net favorisi. Crystal Palace, son haftalarda güve vermiyor. Old Trafford’da Manchester United’dan galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.43

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, Fred’in tek golüyle 3 puanı aldı. Crystal Palace’ı Old Trafford’da 1-0 mağlup ettiler.