Monaco – Metz İddaa Tahmini 05.12.2021

Monaco evinde Metz‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 17. haftasında sahne alacak mücadele, 5 Aralık Pazar günü Türkiye saati ile 17.00‘de, beIN SPORTS HD 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

II Louis Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Monaco galibiyetine 1.36, beraberliğe 5.00, Metz galibiyetine ise 9.50 oran belirlemiş durumda.

Monaco Evinde 5 Maçtır Yenilmiyor

UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda son haftayı liderlik koltuğunu garanti altına alarak çıkacak olan Monaco, Fransa Ligue 1’de ise son 4 haftayı 3 beraberlik, 1 galibiyetle geçirdi. Rotasını Fransa Ligue 1’e çeviren Niko Kovac’ın öğrencileri, geçtiğimiz hafta Angers deplasmanından Boadu, Diop ve Disasi’nin golleriyle 3-1 galip çıkmayı başardı. Reims, Lille ve Strasbourg karşısında mağlup olmasa da, üst üste gelen beraberlikler Monaco’yu üst sıralardan koparmak üzereydi. Deplasmanda hayata dönen ve 23 puanla 7. sıraya kadar yükselmeyi başaran ev sahibi, düşme hattındaki Metz karşısında galibiyetlerine devam etmek istiyor. Monaco evinde 5 maçtır yenilmiyor.

Metz Etkisiz Futboluna Devam Etti

Fransa Ligue 1 sahnesinde 16. hafta geride kalırken, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Montpellier karşısında 3-1’lik mağlubiyete razı gelen Metz, düşme potasından kurtulamadı. 2 galibiyet, 6 beraberlikle 12 puan toplamayı başarabilen konuk ekip, 8 maçtan ise mağlup ayrıldı. Saint Etienne’nin ardından ligin en zayıf halkası olarak yoluna devam eden Frederic Antonetti’nin öğrencileri, bu sezon sadece Brest ve Nice deplasmanlarından galip çıkabildi. Taraftarı önünde en kötü iç saha performansına sahip olan Metz, deplasmanda ise daha etkili olmayı başardı. Düşme hattındaki konuk ekibin Monaco deplasmanında işi zor.

Maç Bilgileri

Monaco – Metz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Bastien Dechepy. Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco takımında Badiashile, Diatta ve Fabregas sakat. Metz cephesinde ise Cabit, Maiga, N’Doram ve Udol’un sakatlığı bulunuyor.

Monaco’nun ilk 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Maripan, Aguilar, Jakobs, Sidibe, Golovin, Fofana, Diop, Tchouameni, Ben Yedder, Gelson Martins.

Metz’in ilk 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Alexandre Oukidja, Alakouch, Boubakar Delaine, Dylan Bronn, Kouyate, Alakouch, Sarr, Boubacar Traore, Pajot, Bassi, Gueye.

Fransa Ligue 1’de son 4 haftadan namağlup çıkmayı başaran ve geçtiğimiz haftayı deplasmanda galibiyetle kapatan Monaco, etkisini taraftarı önünde galibiyetle sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.24

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.36

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco evinde rahat bir galibiyet aldı. Niko Kovac’ın öğrencileri maç boyunca rakibine gol şansı tanımazken, rakip filelere ise tam 4 gol gönderdi. Kazananları tebrik ederiz.