Montpellier – Clermont İddaa Tahmini 05.12.2021

5 Aralık Pazar günü İddaa fikstüründe Fransa Ligue 1‘in 17. hafta heyecanı yaşanırken, Türkiye saati ile 17:00‘de, Montpellier ile Clermont karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı beIN CONNECT.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Montpellier galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.75, Clermont galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.62, KGYOK 2.30 oran kazandırıyor.

Montpellier Deplasmanda Rahat Kazandı

Montpellier cephesinde sahneye Savanier, Mavididi ve Wahi çıkarken, 180 dakikalık gol hasretine son vermeyi başaran Montpellier, geçtiğimiz haftayı Metz deplasmanında 3-1’lik galibiyetle kapattı. Rennes ve Lyon gibi ligin iddialı takımlarına diş geçirmeyi başaramayan ve rakiplerine gol dahi atamadan mağlup olan Montpellier, düşme hattındaki Metz karşısında ise hataya izin vermedi. 22 puanla ligin 9. sırasında yer alan ev sahibi, 5. sıradaki Lens ile puan farkını 4’e indirdi. Son 7 iç saha maçında sadece Lyon’a mağlup olan Olivier Dall’Oglio’nun öğrencileri, Fransa Ligue 1’de en iyi iç saha performanslarından birine sahip.

Clermont Toparlanma Sinyalleri Verdi

Fransa Ligue 1’in 16. haftası Lens’i evinde ağırlayan Clermont, 5 maçlık mağlubiyet serisine 2-2’lik beraberlikle sonlandırırken, sergilenen futbol konuk ekipte toparlanma sinyalleri verdi. 2 kez geriden gelerek 1 puan almayı başaran Clermont, 5 maç sonra gelen 1 puanla birlikte, Play Out hattından kurtuldu. Ligin yeni temsilcisi ilk 4 haftadan 8 puan çıkarmayı başarmış ve Fransa Ligue 1 macerası Pascal Gastien ve öğrencileri için rüya gibi başlamıştı. Son 14 haftadan ise sadece 1 galibiyet çıkarabilen Clermont, hücum hattındaki etkisini kaybetmesinin yanı sıra, savunmada da önemli hatalara imza atıyor. Konuk ekip savunma zafiyetleri geçtiğimiz haftada devam etti.

Maç Bilgileri

Montpellier – Clermont Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Florent Batta. Mücadele de la Mosson Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Montpellier takımında Esteve ve Tamas sakat. Clermont cephesinde ise Diaby kart cezalısı. Busquets, Hountondji ve Rashani’nin sakatlığı bulunuyor.

Montpellier’in ilk 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Jonas Omlin, Sakho, Mollet, Ferri, Ristic, Chotard, Sambia, Leo Leroy, Wahi, Mavididi, Germain.

Clermont’un ilk 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Arthur Desmas, Ogier, Zedadka, Benabent Mendy, Abdul Samed, N’Simba, Iglesias, Dossou, Berthomier, Jim Allevinah.

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, toparlanma sinyalleri veren Montpellier ile Clermont’un, galibiyet adına rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Montpellier iç saha avantajını iyi değerlendirirken, 10 kişi kalan Clermont karşısında tek golle galibiyete uzandı.