Nice – Strasbourg İddaa Tahmini 05.12.2021

5 Aralık Pazar günü, Fransa Ligue 1‘de üst sıraları bırakmayan Nice ile Strasbourg karşı karşıya gelecek. 17. hafta fikstüründe bizleri bekleyen mücadele Türkiye saati ile 19:00‘da sahne alacan maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 3.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Nice galibiyetine 1.87, beraberliğe 3.60, Strasbourg galibiyetine ise 4.33 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.63, beraberliğe 3.20, konuk ekibe ise 3.55 oran veriyor.

Nice Deplasmanda Etkileyiciydi

Geçtiğimiz hafta Fransa Ligue 1’de 16. haftanın en zorlu fikstürüne sahip olan Nice, konuk olduğu Parc des Princes deplasmanında lider PSG’ye dur dedi ve son 5 maçını kazanan lidere puan kaybettirdi. Mücadele golsüz beraberlikle sona ererken, Nice hem savunma hem de hücum hattında, lider ile dişe diş bir mücadele sergiledi. Zirvenin en yakın takipçileri arasında yer almaya devam eden ve Metz mağlubiyetinin ardından kısa sürede toparlanan Nice, Strasbourg karşısında kazanarak, geçtiğimiz hafta kaybettiği 2. sırayı geri almak istiyor. Lider karşısındaki oyunun, Nice adına güven verdiğini söyleyebiliriz.

Strasbourg 5 Golle Kazandı

Strasbourg, Fransa Ligue 1’de harika seriyi geçtiğimiz hafta galibiyetle taçlandırdı. Bordeaux karşısına 4 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkan ve son 3 haftayı üst üste beraberliklerle geçiren Strasbourg, taraftarı önünde 1-0 geriden gelerek, 5 golle harika bir galibiyete imza attı. Maça Thomasson ve Ludovic hücum performansıyla damga vururken, ikili 5 golün 4’üne katkı sağladı.16 hafta sona ererken, 6 galibiyet, 5 beraberlikle 23 puan toplayan Strasbourg, 6. sıraya kadar yükselirken, Julien Stephane yönetiminde üst sıraların en sürpriz takımı oldu.

Maç Bilgileri

Nice – Strasbourg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Jeremie Pignard. Mücadele Allianz Riviera Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nice takımında Guessand ve Robson Bambu sakat. Strasbourg cephesinde ise Le Marchand ve Mothiba’nın sakatlığı bulunuyor.

Nice’in ilk 11’i Belli mi?

Nice’in muhtemel kadrosu: Walter Benitez, Todibo, Lotomba, Dante, Bard, Da Cunha, Rosario, Lemina, Thuram-Ulie, Dan Ndoye, Kasper Dolberg.

Strasbourg’un ilk 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Anthony Caci, Perrin, Prcic, Mahame Siby, Bellegarde, Senaya, Lienard, Mahame Siby, Waris Majeed, Ludovic.

Geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatan ve son haftaların yanı sıra sezonun iyi performans grafiklerine sahip olan Nice ve Strasbourg’un karşı karşıya geleceği mücadelede, taraflar golcüleriyle güven veriyor. İki takımda 90 dakika sonunda gol bulmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Nice iç saha avantajını iyi değerlendiremedi ve zirve yarışında ağır bir mağlubiyet aldı. Ev sahibi haftayı 3 farklı mağlubiyetle noktalarken, sezonun en etkisiz sınavlarından birini verdi.