Rayo Vallecano Espanyol Bahis Tahmini 05.12.2021

İspanya La Liga’da bu sezon iç sahanın başarılı takımlarından biri olan Rayo Vallecano evinde, Espanyol’u konuk edecek. Karşılaşma saat 16.00’da start alacak ve Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Rayo Vallecano ve Espanyol arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Rayo Vallecano kazanır 2.16, beraberlik 3.30, Espanyol kazanır ise 3.75 olarak açıklanmış.

Rayo Vallecano Dikkat Çekiyor

Rayo Vallecano, bu sezon iç sahanın kralı diyebiliriz. İspanya La Liga’nın yeni takımlarından biri olan Rayo Vallecano, Vallecas’da oynadığı 7 karşılaşmada 6 galibiyet ve 1 beraberlik aldılar. 7 maç sonunda 19 puan toplayan Andoni Sagarna’nın öğrencileri, bu sezon iç sahada en fazla puan toplayan takım konumunda. La Liga lideri Real Madrid’den bile, iç sahada daha fazla puan topladılar. Geçtiğimiz hafta sonu Mestalla’da Valencia’ya konuk olacak Rayo Vallecano, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Bu hafta iç sahada Espanyol’u konuk edecek Rayo Vallecano’da Santiago Comesana kart cezalısı. Pathe Ciss ve Martin Merquelanz’ın ise sakatlıkları bulunuyor.

Espanyol Sürpriz Yaptı

Espanyol, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Real Sociedad karşısında sürpriz bir galibiyet almayı başardılar. Rakibini tek golle 1-0 mağlup eden Espanyol, bu sezon İspanya La Liga’da 5. Galibiyetini almayı başardı. Henüz deplasman galibiyeti bulunmayan Espanyol’un iç sahada çok daha etkili olduğunu belirtelim. 15 hafta sonunda 20 puan toplayan Vicente Moreno’nun öğrencileri, bu hafta Vallecas’da Rayo Vallecano’ya konuk olacak. Maç öncesinde Espanyol’da Oscar Gil ve David Lopez’in sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Espanyol Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 16.00’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Santiago Comesana kart cezalısı. Pathe Ciss ve Martin Merquelanz’ın ise sakatlıkları bulunuyor. Espanyol’da Oscar Gil ve David Lopez’in sakatlıkları devam ediyor.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Santiago Comesana, Francisco Garcia, Yacine Qasmi

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Adria Giner, Leandro Cabrere, Oscar Gil, Sergi Darder, Oscar Melendo, David Lopez, Fran Merida, Adrian Embarba, Raul De Tomas, Landry Dimata

İddaa Tahmini

Espanyol’un deplasmanda henüz galibiyeti yok. İç sahanın en başarılı takımına konuk olacaklar. Vallecas’da müthiş oynayan Rayo Valleacno, haftayı 3 puan ile kapatır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.87

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.16

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Rayo Vallecano’nun iç sahadaki yenilmezlik serisi devam etti. Espanyol’u 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.