Reims – Angers İddaa Tahmini 05.12.2021

5 Aralık Pazar günü Fransa Ligue 1‘in 17. hafta fikstüründe, Reims ile Angers karşı karşıya gelecek. Başlama düdüğü Türkiye saati ile 17:00‘de çalınacak maçı, futbol severler beIN CONNECT ekranlarından canlı olarak izleyebilir.

İddaa ve Bahis Tahmini

Auguste Delaune Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Rexbet, Reims galibiyetine 2.40, beraberliğe 3.10, Angers galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda.

Ekitike Reims’e Galibiyeti Getirdi

Fransa Ligue 1’in 16. haftasında Lyon deplasmanına konuk olan Reims, ilk yarısı golsüz beraberlikle geçilen mücadelenin ikinci yarısında Faes’in kafa golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, ev sahibinin üstünlüğü sadece 10 dakika sürdü. Skorun 1-1’e gelmesiyle birlikte oyuna Hugo Ekitike’yi dahil eden Reims, son haftaların formda ismi ile son dakikada galibiyet golünü buldu. Son 2 haftayı Clermont ve Lyon galibiyetleriyle geçiren Reims, 6 haftalık galibiyet hasretine son vermesiyle birlikte, alt sıralardan uzaklaşmaya başladı. Düşme hattı ile puan farkını 6’ya yükselten ev sahibi, Ligue 1 sahnesinde rahat bir nefes aldı.

Angers Evinde Etkisiz Kaldı

Angers, Fransa Ligue 1’in 16. haftasında etkisiz kaldı. Gerald Baticle’nin öğrencileri iç saha avantajına rağmen Monaco’ya 3-1 mağlup olurken, hem savunma hem de hücum hattında iyi bir sınav vermedi. Konuk ekip 3 maç sonra gelen mağlubiyetle birlikte 8. sıraya geriledi. Son 7 haftada sadece Lorient’i mağlup edebilen Angers, son 7 deplasman sınavından ise galibiyet çıkarmayı başaramazken, güven vermekten uzak kaldı. Konuk ekip tek dış saha galibiyetini ilk hafta Strasbourg karşısında aldı. Üst sıralardan adım adım uzaklaşan ve son haftalarda maç kazanmakta zorlanan Angers, kötü gidişata Reims karşısında son vermek istiyor.

Maç Bilgileri

Reims – Angers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Johan Hamel. Mücadele Auguste Delaune Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Reims takımında Doucoure, Hornby, Munetsi ve Zeneli sakat. Angers cephesinde ise Bernardoni, Brahimi ve Ould Khaled’in sakatlığı bulunuyor.

Reims’in ilk 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Gravillon, Abdelhamid, Ghislain Konan, Faes, Dion Lopy, Valon Berisha, Chavalerin, Cassama, El Bilal Toure, Mbuku.

Angers’in ilk 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Danijel Petkovic, Doumbia, Thomas, Traore, Ounahi, Cabot, Boufal, Capelle, Maceau, Mangani, Ali Cho.

Son haftalarda rakibinden daha iyi performanslar sergileyen ve iç saha avantajına sahil olan Reims, haftayı galibiyetle kapatarak, üst üste 3. galibiyetini alacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.09

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.40

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Kazanan Angers oldu. Konuk ekip zorlu deplasmandan 3 puanla çıkmayı başarırken, Reims karşısında sergilediği futbol ve aldığı sonuçla bizleri yanılttı.