Tottenham Norwich City İddaa Tahmini 05.12.2021

İngiltere Premier Lig’de Pazar gününün açılış maçında Tottenham evinde, Norwich City ile karşılaşacak. Saat 17.00’de başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.,

Tottenham bugün Norwich City karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Tottenham galibiyetine 1.40, beraberlik tercihine 4.95, Norwich City galibiyetine 8.70 oran veriyor. 

Tottenham Favori Taraf

Tottenham, 2 hafta önce Leeds United’ı geriden gelip mağlup etmeyi başarmıştı. Leeds United’ı 2-1 ile geçen Tottenham, geçtiğimiz hafta içi ise Brentford karşısında da 2-0 kazanmayı başardı. Premier Lig’de son haftalarda önemli puanlar toplayan Londra ekibi, 6. Sıradaki yerini korudu. Arsenal ve West Ham’ın puan kaybettiği haftayı galibiyet ile kapattılar. Antonio Conte’nin göreve gelmesiyle iyi bir çıkış yakalayan Tottenham, bu hafta Norwich City’i konuk edecek. Norwich City karşısına maçın favorisi olan Tottenham’da Giovani Lo Celso ve Cristian Romero’nun sakatlıkları devam ediyor.

Norwich City Sürpriz Peşinde

Norwich City, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Newcastle United deplasmanından puan ile döndü. St. James Park’ta Newcastle United ile 1-1 berabere kalan Dean Smith’in ekibi, son 4 maçta da mağlubiyet yüzü görmedi. Premier Lig’de son haftalarda önemli puanlar toplayan Norwich City, düşme hattından uzaklaşmak istiyor. Newcastle United deplasmanında Teumu Pukki’nin şık golüyle 1 puanı kurtaran Norwich City, bu hafta Tottenham deplasmanında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Norwich City’de Samuel Byram ve Milot Rashica’nın sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Tottenham – Norwich City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Giovani Lo Celso ve Cristian Romero’nun sakatlıkları devam ediyor. Norwich City’de Samuel Byram ve Milot Rashica’nın sakatlıkları devam ediyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Tanganga, Davinson Sanchez, Eric Dier, Sergio Reguilon, Pierre Emile Hojbjerg, Dele Alli, Lucas Moura, Oliver Skipp, Heung Min Son, Hary Kane

Norwich City'nin ilk 11’i Belli mi?

Norwich City’nin muhtemel kadrosu: Tim Krul, Max Aarons, Ben Gibson, Grant Hanley, Dimitris Giannoulis, Onel Hernandez, Todd Cantwell, Milot Rashica, Pierre Melou, Kieran Dowell, Teumu Pukki

İddaa Tahmini

Tottenham’dan galibiyet bekliyorum. Son 2 maçta 6 puan topladılar ve çıkışa geçtiler. Norwic City karşısında da kazanacak güçteler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.28

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.40

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham’ın galibiyet serisi devam etti. Norwich City’i 3-0 ile geçtiler ve üst üste 3. Galibiyetini aldılar.