Cagliari – Torino İddaa Tahmini 06.12.2021

S Sport 2 ekranlarından 6 Aralık Pazartesi günü Türkiye saati ile 22:45‘te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi‘nin 16. hafta mücadelesinde, Cagliari ile Torino karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Cagliari galibiyetine 3.25, beraberliğe 3.25, Torino galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Cagliari Galibiyete Hasret

İtalya Serie A Ligi’nde 15. hafta geride kalırken, 1 galibiyet, 6 beraberlik, 8 mağlubiyetle 9 puan toplamayı başarabilen Cagliari, 12 hafta önce yaptığı teknik adam hamlesine rağmen, İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf halkaları arasında yer almaktan kurtulamadı. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Walter Mazzarri’nin öğrencileri, Torino karşısına 7 haftalık galibiyet hasretiyle çıkacak. Üst üste alınan 4 mağlubiyetin ardından, Sassuolo, Salernitana ve Hellas Verona karşısında 1’er puana razı gelen Cagliari, en yakın rakibi Genoa ile birlikte ligin en az maç kazanan takımı. Ev sahibi Mazzarri yönetiminde de galibiyet adına güven vermemeye devam ediyor.

10 Kişi Torino Üstünlüğünü Koruyamadı

İtalya Serie A Ligi’nin 15. haftasında Wilfried Singo’nun büyük hatası Torino’yu puan kaybına sürükledi. Ivan Juric’in öğrencileri taraftarı önünde ağırladığı Empoli karşısında maça harika bir başlangıç yaparken, 32. dakikaya kadar oyunun tüm hakimiyetini elinde tutan Torino, Pobega ve Pjaca’nın golleriyle 2-0 öne geçmeyi başarırken, konuk ekipte Singo’nun kırmızı kartı tüm planları alt üst etti. 58 dakika boyunca 10 kişi oynayan konuk ekip, geçtiğimiz haftayı 2-2’lik beraberlikle noktaladı. Son 5 haftadan 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Torino, son haftalarda istikrardan uzak kalırken, 13. sırada kendisine yer buldu.

Maç Bilgileri

Cagliari – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Luca Massimi. Mücadele Sardegna Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cagliari takımında Ladinetti ve Rog’un sakatlığı bulunuyor. Torino cephesinde Djidji, Belotti ve Verdi sakat. Singo ise kart cezalısı. 

Cagliari’nin ilk 11’i Belli mi?

Cagliari’nin muhtemel kadrosu: Alessio Cragno, Bellanova, Lykogiannis, Ceppitelli, Zappa, Carboni, Grassi, Nandez, Pedro, Marin, Balde.

Torino’nun ilk 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Vanja Milinkovic-Savic, Buongiorno, Vojvoda, Bremer, Aina, Ricardo Rodriquez, Lukic, Tomas Rincon, Linetty, Sanabria, Marko Pjaca.

Geçtiğimiz hafta yakaladığı büyük avantajı kaçıran Torino, evinde kaybettiği 2 puanın telafisini Cagliari deplasmanında 3 puanla yapacaktır. Konuk ekip son maçta sergilediği futbolla, galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.99

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.35

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0’lık üstünlükle kapatan Torino, ikinci yarının hemen başında üstünlüğünü korumayı başaramazken, geri kalan dakikalarda eşitlik bozulmadı ve iki takımda 1’er puana razı geldi.