Everton Arsenal İddaa Tahmini 06.12.2021

İngiltere Premier Lig’de Pazartesi günü tek maç oynanacak. Üst üste 8 maçtır galibiyet alamayan Everton evinde, Arsenal karşısında çıkış arayacak. Mücadelenin saat 23.00’te başlayacağını ve S SPORT kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Everton ile Arsenal takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Everton galibiyetine 3.30, beraberlik tercihine 3.65, Arsenal galibiyetine ise 2.19 verildiğini görüyoruz.

Everton 8 Maçtır Kazanamıyor 

Everton, Premier Lig’de üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Geçtiğimiz hafta içi Goodison Park’ta Liverpool’u konuk eden Everton, sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Merseyside derbisinde farklı bir mağlubiyet yaşayan Everton’da Rafael Benitez’in koltuğu sallanmaya başladı diyebiliriz. Premier Lig’de son 3 maçından da mağlubiyet ile ayrılan Everton, son 8 maçından ise galibiyet çıkartamadı. Bu sezon sadece 4 galibiyeti bulunan Everton, Premier Lig’de alt sıralara doğru gerilemiş durumda. Hücum anlamında da sorun yaşayan Everton’da Calvert Lewin’in yokluğu da net bir şekilde aranıyor. Bu hafta Goodison Park’ta Arsenal’ı konuk edecek Everton’da Tom Davies, Seamus Coleman ve Dominic Calvert Lewin’in sakatlıkları devam ediyor.

Arsenal 3 Puan Peşinde

Arsenal, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Old Trafford’da Manchester United’a konuk olan Arsenal, sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Emile Smith Rowe ve Martin Odegaard’ın golleri, puan almalarına yeterli olmadı. Premier Lig’de deplasmanda oynadığı son 2 karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrılan Mikel Arteta’nın öğrencileri, 14 hafta sonunda 23 puan topladı ve Premier Lig’de 5. Sırada yer alıyor. Chelsea’nin mağlup olduğu haftada kazanmak isteyen Arsenal’da bu hafta Granit Xhaka ve Seda Kolasinac’ın sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Everton – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Tom Davies, Seamus Coleman ve Dominic Calvert Lewin’in sakatlıkları devam ediyor. Arsenal’da bu hafta Granit Xhaka ve Seda Kolasinac’ın sakatlıkları devam ediyor.

Everton'ın 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Mason Hoolgate, Michael Keane, Ben Godfrey, Lucas Digne, Andros Townsend, Allan, Doucoure, Demarai Gray, Richarlison, Samuel Rondon

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Nuno Tavares, Rob Holding, Ben White, Kieran Tierney, El Neny, Thomas Partey, Bukayo Saka, Smith Rowe, Nicolas Pepe, Pierre Aubameyang

İddaa Tahmini

Goodison Park’ta gollü bir maç bekliyorum. Everton’ın reaksiyon göstermesi gerekiyor. Arsenal ise maçın favorisi ve Everton karşısında gol bulmaları yüksek ihtimal. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.79

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Everton, 8 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Goodison Park’ta Arsenal’ı 2-1 mağlup ettiler ve moral buldular.