Getafe Athletic Bilbao Bahis Tahmini 06.12.2021

İspanya La Liga’da haftalardır galibiyet almayı başaramayan Athletic Bilbao deplasmanda, Getafe’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.00’te start alacak ve Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

GetafeAthletic Bilbao arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Getafe kazanır 3.60, beraberlik 3.10, Athletic Bilbao kazanır ise 2.31 olarak açıklanmış.

Getafe’den 1 Puan 

Getafe, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Mallorca deplasmanından golsüz beraberlik ile ayrıldı. Mallorca deplasmanında puan almarı önemliydi. İspanya La Liga’da bir önceki hafta ise iç sahada konuk ettikleri Cadiz’i 4-0 ile geçmeyi başarmışlardı. Son 5 maçta sadece Villarreal deplasmanında mağlup olan Quique Flores’in öğrencileri, topladığı 10 puan ile 19. Sırada yer alıyor. Düşme hattında bulunan Getafe, lig sonuncusu Levante’nin 3 puan üzerinde yer alıyor. Bu hafta iç sahada Athletic Bilbao’yu konuk edecek Getafe, iç sahada oynadığı son 2 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldı. Maç öncesinde Getafe’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Athletic Bilbao Düşüşe Geçti 

Athletic Bilbao’da son haftalarda üst üste kötü sonuçlar yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta içi Santiago Bernabue’da lider Real Madrid’e konuk olan Bask ekibi, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise San Mames Barria’da konuk ettikleri Granada ile 2-2 berabere kalmışlardı. İspanya La Liga’da son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Marcelino’nun öğrencileri, şimdilik ilk 6’nın dışında kalmış durumda. En son galibiyetini Ekim ayında Villarreal karşısında alan Athletic Bilbao, son 6 maçından ise 3 puan çıkartamadı. Bu hafta düşme hattımdaki Getafe’ye konuk olacak Athletic Bilbao’da tek hedef 3 puan.  Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Yuri Berchiche, Dani Vivian ve Asker Villalibre’nin sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Getafe – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Yuri Berchiche, Dani Vivian ve Asker Villalibre’nin sakatlıkları devam ediyor.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Cucurella, Mathias Olivera, Arambarri, Nemanja Maksimovic, Jason, David Timor, Carlos Alena, Jaime Mata, Enes Ünal

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Aıago Herrerin, Oscar De Marcos, Unai Nunez, Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Ohian Sancet, Dani Garcia, Alex Berenguer, Raul Garcia, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Getafe, ligin en az skor üreten takımlarından biri. Athletic Bilbao ise üst üste 6 maçtır galibiyet alamıyor. Bask ekibi, oldukça formsuz diyebiliriz. Alfonso Perez’de 3 gol çıkmaz. Tercihim 2.5 gol altı.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.64

Best10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.79

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Athletic Bilbao’da galibiyet hasreti 7 maça çıktı. Getafe deplasmanından golsüz beraberlik ile döndüler.