Göztepe Gaziantep FK İddaa Tahmini 06.12.2021

Spor Toto Süper Lig’de kümede kalma savaşı veren Göztepe evinde, Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Göztepe ile Gaziantep FK zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Göztepe galibiyetinin 2.32, beraberlik tercihinin 3.65, Gaziantep FK galibiyetinin ise 3.25 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Göztepe’de Gidişat Kötü 

Göztepe’de kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Fenerbahçe’yi konuk eden İzmir ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Adis Jahovic’in golüyle öne geçen Göztepe, ikinci yarının başında yediği golle 1 puana razı oldu. Süper Lig’de bu sezon kümede kalma savaşı veren İzimin ekibi, geride kalan 14 haftada sadece 2 galibiyet alabildi. Nestor El Maestro’nun öğrencileri, bu sezon iç sahada tek galibiyetini Başakşehir karşısında 2-1’lik skor ile almıştı. 11 puanı bulunan Göztepe, Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Bu hafta Gaziantep FK’yı konuk edecek Göztepe’de Walker Engel ve Kerim Alıcı’nın sakatlıkları bulunuyor.

Gaziantep FK Evinde Kazandı 

Gaziantep FK, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Konyaspor’u 3-2 mağlup etmeyi başardılar. Sürpriz bir galibiyet alan Erol Bulut’un ekibi, iç sahadaki yenilmezlik serisini devam ettirdi. Süper Lig’de bu sezon 5 galibiyeti bulunan Gaziantep FK, bu galibiyetlerin tamamını iç sahada elde etti. Deplasmanda çok etkisizler ve henüz galibiyetleri yok. Süper Lig’de 7 deplasman maçına çıkan Gaziantep FK, bu maçlarda sadece 1 puan toplayabildi. Bu hafta Göztepe deplasmanına konuk olacak Gaziantep FK’da Papa Djilibodji kart cezalısı. Alexander Merkel’in ise sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Göztepe – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan. Mücadele Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Göztepe’de Walker Engel ve Kerim Alıcı’nın sakatlıkları bulunuyor.Gaziantep FK’da Papa Djilibodji kart cezalısı. Alexander Merkel’in ise sakatlığı bulunuyor.

Göztepe'nin 11’i Belli mi?

Göztepe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can, Murat Paluli, Atınç Nukan, Dino Arslanagic, Dzenan Burekovic, Obinna Nwobodo, Soner Aydoğdu, Beykan Şimşek, Laurency, David Tijanic, Adis Jahovic

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç , Oğuz Ceylan, Alin Tosca, Steven Caulker, Pawel Olkowski, Hamza Mendly, Angelo Sagal, Alexandru Maxim, Dicko, Muhammet Demir, Torgeir Börven

İddaa Tahmini

Gaziantep FK, deplasmanda çok etkisiz. Göztepe ise bu sezon iç sahada sadece 1 galibiyet alabildi. Kazanmak isteyen iki takımın maçında, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyorum. İki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Göztepe, Adis Jahovic’in golleriyle 3 puanı aldı. Süper Lig’de 5 maç aradan sona galibiyet ile tanışan Göztepe, rakibini 2-1 ile geçti.