Günün İddaa Kuponu 06.12.2021

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Konyaspor – Yeni Malatyaspor: MS 1, 1.54 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Konyaspor’un Süper Lig’de yakalamış olduğu 4 maçlık galibiyet serisi, geçtiğimiz hafta sona erdi. Gaziantep FK deplasmanına konuk olan Yeşil Beyazlılar, sahadan 3-2’lilk mağlubiyet ile ayrılmıştı. Süper Lig’de 4 maç aradan sonra mağlup olan İlhan Palut’un öğrencileri, bu sezon 2. Kez mağlubiyet yaşadı. Hatayspor’un puan kaybettiği haftada, şanslarını iyi kullanamadılar. Lider Trabzonspor’un 13 puan gerisinde yer alan Konyaspor, bu hafta Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Yeni Malatyaspor karşısında maçın favorisi olan Konyaspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Yeni Malatyaspor, son haftalarda galibiyeti unuttu diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Galatasaray ile golsüz berabere kalam Mario Sumudica’nın öğrencileri, galibiyet hasretini 4 maça çıkarttı. Üst üste alınan 3 mağlubiyetin ardından Galatasaray karşısında 1 puan almayı başaran Yeni Malatyaspor, biraz olsun moral buldu. Süper Lig’de geride kalan 14 haftada sadece 4 galibiyet alabilen Yeni Malatyaspor, topladığı 13 puan ile düşme hattında yer alıyor. Bu hafta konuk olacakları Konyaspor deplasmanında da işleri çok zor olacak. Maç öncesinde Yeni Malatyaspor’da Rayane Aabid ve Buğra Çağıran’ın sakatlıkları devam ediyor. Konyaspor, maçın net favorisi. Bu sezon iç sahada çok etkililer. Keni sahalarında oynadıkları 7 karşılaşmada da mağlubiyet yaşamadılar. Bu hafta Konyaspor’u galibiyete yakın görüyorum. Yeni Malatyaspor’u iç sahada mağlup ederler.

Göztepe – Gaziantep FK: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Göztepe’de kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Fenerbahçe’yi konuk eden İzmir ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Adis Jahovic’in golüyle öne geçen Göztepe, ikinci yarının başında yediği golle 1 puana razı oldu. Süper Lig’de bu sezon kümede kalma savaşı veren İzimin ekibi, geride kalan 14 haftada sadece 2 galibiyet alabildi. Nestor El Maestro’nun öğrencileri, bu sezon iç sahada tek galibiyetini Başakşehir karşısında 2-1’lik skor ile almıştı. 11 puanı bulunan Göztepe, Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Bu hafta Gaziantep FK’yı konuk edecek Göztepe’de Walker Engel ve Kerim Alıcı’nın sakatlıkları bulunuyor. Gaziantep FK, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Konyaspor’u 3-2 mağlup etmeyi başardılar. Sürpriz bir galibiyet alan Erol Bulut’un ekibi, iç sahadaki yenilmezlik serisini devam ettirdi. Süper Lig’de bu sezon 5 galibiyeti bulunan Gaziantep FK, bu galibiyetlerin tamamını iç sahada elde etti. Deplasmanda çok etkisizler ve henüz galibiyetleri yok. Süper Lig’de 7 deplasman maçına çıkan Gaziantep FK, bu maçlarda sadece 1 puan toplayabildi. Bu hafta Göztepe deplasmanına konuk olacak Gaziantep FK’da Papa Djilibodji kart cezalısı. Alexander Merkel’in ise sakatlığı bulunuyor. Gaziantep FK, deplasmanda çok etkisiz. Göztepe ise bu sezon iç sahada sadece 1 galibiyet alabildi. Kazanmak isteyen iki takımın maçında, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyorum. İki takımda skor üretir.

Everton – Arsenal: KGVAR, 1.64 (iddaa) – 1.79 (Bets10) ; Everton, Premier Lig’de üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Geçtiğimiz hafta içi Goodison Park’ta Liverpool’u konuk eden Everton, sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Merseyside derbisinde farklı bir mağlubiyet yaşayan Everton’da Rafael Benitez’in koltuğu sallanmaya başladı diyebiliriz. Premier Lig’de son 3 maçından da mağlubiyet ile ayrılan Everton, son 8 maçından ise galibiyet çıkartamadı. Bu sezon sadece 4 galibiyeti bulunan Everton, Premier Lig’de alt sıralara doğru gerilemiş durumda. Hücum anlamında da sorun yaşayan Everton’da Calvert Lewin’in yokluğu da net bir şekilde aranıyor. Bu hafta Goodison Park’ta Arsenal’ı konuk edecek Everton’da Tom Davies, Seamus Coleman ve Dominic Calvert Lewin’in sakatlıkları devam ediyor. Arsenal, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Old Trafford’da Manchester United’a konuk olan Arsenal, sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Emile Smith Rowe ve Martin Odegaard’ın golleri, puan almalarına yeterli olmadı. Premier Lig’de deplasmanda oynadığı son 2 karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrılan Mikel Arteta’nın öğrencileri, 14 hafta sonunda 23 puan topladı ve Premier Lig’de 5. Sırada yer alıyor. Chelsea’nin mağlup olduğu haftada kazanmak isteyen Arsenal’da bu hafta Granit Xhaka ve Seda Kolasinac’ın sakatlıkları devam ediyor. Goodison Park’ta gollü bir maç bekliyorum. Everton’ın reaksiyon göstermesi gerekiyor. Arsenal ise maçın favorisi ve Everton karşısında gol bulmaları yüksek ihtimal. Her iki takımda skor üretir.

Toplam İddaa Oranı: 3.99

Bets10 Bahis Oranı: 5.54