Ajax Sporting İddaa Tahmini 07.12.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu son maçında lider Ajax evinde, Sporting’i konuk edecek. Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve EXXEN platformundan canlı olarak izlenebilecek.

Ajax ve Sporting arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Ajax kazanır 1.53, beraberlik 4.85, Sporting kazanır ise 6.20 olarak açıklanmış. 

Ajax Fire Vermedi 

Ajax, grupta müthiş bir performans gösterdi. Oynadıkları 5 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılan Hollanda ekibi, 15 puan topladı ve gruptan lider olarak çıkmayı garantiledi. Grubun son maçında Sporting’i konuk edecek olan Ajax, mağlup olsa bile grubu lider tamamlayacak. Hollanda Eredivisie’de ise geçtiğimiz hafta Willem II ile karşı karşıya gelen Erik ten Hag’ın öğrencileri, sahadan 5-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve liderliğini sürdürdü. En yakın takipçisi Feyenoord’un 1 puan önünde liderliğini devam ettiriyorlar. Bu sezon Sebastian Haller ve Anthony, gösterdikleri performans ile dikkat çekiyor. Amsterdam Arena’da Sporting’i konuk edecek Ajax’da Maarten Stekelenburg’un sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Sporting Gruptan Çıkmayı Garantiledi 

Sporting, müthiş bir iş başardı. Borussia Dortmund saf dışı bırakarak, gruptan 2. Olarak çıkmayı garantilediler. 2 hafta önce Jose Alvalade’de Borussia Dortmund’u konuk eden Ruben Amorim’in ekibi, sahada 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve gruptan 2. Olarak çıkmayı başardı. Bugün son maçta lider Ajax’a konuk olacaklar. Mağlup olsalar bile sıralamadaki yerleri değişmeyecek. Portekiz Liga NOS’da ise geçtiğimiz hafta Benfica deplasmanına konuk olan Sporting, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve galibiyet serisini sürdürdü. Ligde üst üste 8 maçtır kazanan Sporting, Porto ile beraber liderliği paylaşıyor.

Maç Bilgileri

Ajax – Sporting Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Amsterdam Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ajax’da Maarten Stekelenburg’un sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Ajax'ın ilk 11’i Belli mi?

Ajax’ın muhtemel kadrosu: Remko Pasveer, Edson Alvarez, Lisandro Martinez, Nicolas Tagliafico, Jurrien Maduro, Schuurs, Gravenberch, Dusan Tadic, Davy Klassen, Steven Berghuis, Sebastien Haller

Sporting'in ilk 11’i Belli mi?

Sporting’in muhtemel kadrosu: Luis Arantes, Luis Neto, Sebastian Coates, Zou Feddal, Joa Palhinha, Pedro Porro, Jovane Cabral, Daniel Bragança, Nuno Mendes, Nuno SantosPaulinho

İddaa Tahmini

Ajax, grupta oynadığı 5 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldı. Jose Alvalade’de Sporting’i ilk maçta 5-1 ile geçtiler. Bu karşılaşmadan da rahat bir galibiyet ile ayrılırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.53

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Ajax, rahat bir galibiyet elde etti. Sporting’i 4-2 mağlup ettiler ve grupta 6’da 6 yaptılar.