Günün İddaa Kuponu 07.12.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde 7 Aralık Salı akşamı bizleri bekleyen 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Real Madrid – İnter: KGVAR, 1.43 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde 7 Aralık Salı akşamı, Real Madrid ile İnter karşı karşıya gelecek. D Grubu‘nda liderli belirleyecek dev maç, Türkiye saati ile 23:00‘te sahne alırken, EXXEN platformundan naklen yayınlanacak. İspanya La Liga’nın lideri Real Madrid, iki kulvarda birden yakaladığı harika seriyle birlikte, Carlo Ancelotti yönetiminde zirve hedefine ulaştı. İspanya La Liga’da 6 haftadır kazanan, son 8 haftada ise bileği bükülmeyen Madrid, en yakın rakibinin 8 puan üzerinde liderlik koltuğuna oturmayı başardı. Şampiyonlar Ligi D Grubu’nun son 3 haftasından ise 3 galibiyet çıkaran, 5 haftadan ise 4 galibiyet alan ev sahibi, en yakın rakibi İnter’in 2 puan üzerinde son haftaya giriyor. Santiago Bernabeu’da alınacak 1 puan Real Madrid’in gruptan lider çıkmasına yetecek. 12 golle grupta 12 puan toplamayı başaran ev sahibinde, Benzema ve Junior iki kulvarda birden attıkları gollerle, takımın gol yükünü sırtlayan isimler oldular. İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda ise 3 maçtır kazanan İnter, iki kulvarda birden zirveye adım adım yaklaşıyor. Son şampiyon olarak boy gösterdiği İtalya Serie A Ligi’nde 8 haftadır kaybetmeyen konuk ekip, son 4 haftada ise Roma ve Napoli derbilerini kazanan İnter, çok formda. Şampiyonlar Ligi serüveni Simone Inzaghi ve öğrencileri için puan kayıplarıyla başlarken, son 3 haftada gelen 3 galibiyet konuk ekibin hem üst turu garantilemesini hem de liderlik şansını son maça taşımasını sağladı. Real Madrid’e evinde 1-0 kaybeden İnter, Santiago Bernabeu deplasmanına çok formda ve moralli çıkacak. Hakan Çalhanoğlu son haftalara attığı goller ve yaptığı asistlerle damga vururken, Dzeko ve Martinez’in yanında takımın gol yükünü sırtlarken, yükselişte büyük pay sahibi oldu. Bir taraftar İspanya La Liga’ya damga vuran, Şampiyonlar Ligi’nde yoluna lider devam eden Real Madrid, diğer tarafta ise iki kulvarda birden yükselişe geçen İnter var. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu zirve mücadelesinde, iki takımında golcüleri güven veriyor.

Leipzig – Manchester City: MS 2, 1.69 (iddaa) – 2.01 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu‘nun lideri Manchester City, 7 Aralık Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te, Leipzig deplasmanına konuk olacak. EXXEN platformundan naklen yayınlanacak mücadeleye Red Bull Arena Stadı ev sahipliği yapacak. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda ilk 5 haftayı 4 puanla kapatan Leipzig’in gruptan çıkma umutları tamamen sona ererken, ev sahibinin elinde kalan tek umut ise 3. olarak grubu tamamlamak ve adını UEFA Avrupa Ligi’ne yazdırmak. İlk 4 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Leipzig, A Grubu’nun 5. haftasında ise kritik bir galibiyete imza atarken, en yakın rakibi Club Brugge ile puan farkını kapattı, hem de 5-0’lık galibiyetle birlikte averaj olarak avantajlı konuma geçti. Leipzig adına Club Brugge deplasmanında sergilenen futbolun Marsch yönetiminde bu sezon sergilenen en iyi futbol olduğunu söyleyebiliriz. Yeni hocasıyla iki kulvarda birden zor günler geçiren ev sahibi, geçtiğimiz hafta Union Berlin deplasmanında 2-1 mağlup olurken, Bundesliga’da 11. sıraya kadar geriledi. İngiltere Premier Ligi’nde konuk olduğu Watford deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönmeyi başaran Manchester City, İngiltere Premier Ligi’nin yeni lideri oldu. Ligde 5 haftadır kazanan Pep Guardiola’nın öğrencileri, Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise son hafta aldığı 2-1’lik PSG galibiyetiyle birlikte liderlik koltuğunu ele geçirdi. İki kulvarda birden yoluna lider devam eden Manchester City, Şampiyonlar Ligi sahnesinde liderliği garanti altına alarak, ilk maçta 6-3 mağlup ettiği Leipzig karşısında, deplasmanda boy gösterecek. Pep ve ekibi liderliği garantilese de, iki kulvarda birden sergilediği futbolla güven vermeye devam ediyor. İki kupaya göz kırpan İngiliz devi, son 16 öncesi galibiyetlerine devam ederek, rakiplerine göz dağı vermek istiyor. Liderliği garantilemesine rağmen, iki kulvarda birden disiplinli futbolundan ödün vermeyen ve üst üste galibiyetler almayı başaran Manchester City, iki kulvarın lideri olarak çıkacağı Leipzig deplasmanında kazanmaya devam edecektir.

PSG – Club Brugge: KGVAR, 1.51 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 7 Aralık Salı günü sahne alacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son hafta mücadelesinde, PSG evinde Club Brugge‘ü konuk edecek. Türkiye saati ile 20:45‘te başlama düdüğü çalınacak olan karşılaşmayı EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz. PSG iki kulvarda birden düşüşe geçti. Ev sahibinde Messi’nin iyi performansı tam PSG’de keyifleri yerine getirirken, Neymar’ın yaşadığı üzücü sakatlığın ardından, ev sahibi Messi ve Mbappe kozlarına sahip olmasına rağmen üst üste puan kayıpları yaşadı. Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun 5. haftasında alınan 2-1’lik Manchester City mağlubiyeti Mauricio Pochettino ve öğrencilerinin liderlik şansını tamamen kaybetmesine neden olurken, PSG 2. olarak gruptan çıkmayı garantiledi. Fransa Ligue 1 sahnesinde ise üst üste alınan Nice ve Lens beraberlikleri, liderin en yakın rakibi ile arasındaki puan farkının 13’e inmesine neden oldu. Hücum hattındaki etkisiyle dikkat çeken PSG, son 3 maçta sadece 3 gol atabildi ve Neymar’ın yokluğunda gol sorunu yaşamaya başladı. Belçika temsilcisi Club Brugge, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun son haftasına girilirken, PSG deplasmanından puan çıkarmak zorunda. Gruptan çıkma şansı sona eren Philippe Clement’in öğrencileri, 3.’lük için Leipzig ile mücadele ediyor. A Grubu’na ilk 2 haftada 4 puanla başlayan ve bu yarışta bende varım diyen konuk ekip, son 3 haftanın tamamında ise mağlup olurken, kalesinde tam 14 gol gördü. UEFA Avrupa Ligi yarışında son hafta Leipzig’e 5-0 mağlup olarak, en alt sıraya demir atan ve averaj avantajını rakibine kaptıran Club Brugge, PSG deplasmanından puan çıkaramaması halinde, Avrupa hayallerine veda edecek. Belçika temsilcisi ilk maçta PSG’den 1 puan almayı başarmıştı. Club Brugge’ün tekrar aynı başarıya ihtiyacı var. Bir tarafta gruptan çıkmayı garantileyen PSG, diğer tarafta ise UEFA Avrupa Ligi’ne gidebilmek için puan veya puanlara ihtiyacı olan Club Burgge var. İki takımında devler sahnesinde perdeyi golle kapatacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.64

Bets10 Bahis Oranı: 5.33