Leipzig – Manchester City İddaa Tahmini 07.12.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu‘nun lideri Manchester City, 7 Aralık Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te, Leipzig deplasmanına konuk olacak. EXXEN platformundan naklen yayınlanacak mücadeleye Red Bull Arena Stadı ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Leipzig galibiyetine 3.60, beraberliğe 4.05, Manchester City galibiyetine ise 2.01 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.55, 2.5 Alt 2.60 oran kazandırıyor.

Leipzig Devler Sahnesine Veda Etti

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda ilk 5 haftayı 4 puanla kapatan Leipzig’in gruptan çıkma umutları tamamen sona ererken, ev sahibinin elinde kalan tek umut ise 3. olarak grubu tamamlamak  ve adını UEFA Avrupa Ligi’ne yazdırmak. İlk 4 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Leipzig, A Grubu’nun 5. haftasında ise kritik bir galibiyete imza atarken, en yakın rakibi Club Brugge ile puan farkını kapattı, hem de 5-0’lık galibiyetle birlikte averaj olarak avantajlı konuma geçti. Leipzig adına Club Brugge deplasmanında sergilenen futbolun Marsch yönetiminde bu sezon sergilenen en iyi futbol olduğunu söyleyebiliriz. Yeni hocasıyla iki kulvarda birden zor günler geçiren ev sahibi, geçtiğimiz hafta Union Berlin deplasmanında 2-1 mağlup olurken, Bundesliga’da 11. sıraya kadar geriledi.

Manchester City İki Kulvarda Lider

İngiltere Premier Ligi’nde konuk olduğu Watford deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönmeyi başaran Manchester City, İngiltere Premier Ligi’nin yeni lideri oldu. Ligde 5 haftadır kazanan Pep Guardiola’nın öğrencileri, Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise son hafta aldığı 2-1’lik PSG galibiyetiyle birlikte liderlik koltuğunu ele geçirdi. İki kulvarda birden yoluna lider devam eden Manchester City, Şampiyonlar Ligi sahnesinde liderliği garanti altına alarak, ilk maçta 6-3 mağlup ettiği Leipzig karşısında, deplasmanda boy gösterecek. Pep ve ekibi liderliği garantilese de, iki kulvarda birden sergilediği futbolla güven vermeye devam ediyor. İki kupaya göz kırpan İngiliz devi, son 16 öncesi galibiyetlerine devam ederek, rakiplerine göz dağı vermek istiyor.

Maç Bilgileri

Leipzig – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Sandro Scharer. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig cephesinde Moriba, Halstenberg, Saracchi, Poulsen ve Olmo sakat. Orban, Simakan ve Novoa karantinada. Manchester City takımında Mendy, Delap ve Torres sakat.

Leipzig’in ilk 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Josep Martinez, Josko Gvardiol, Mukiele, Gvardiol, Angelino, Szoboszlai, Brian Brobbey, Nkunku, Forsberg, Kampl, Andre Silva.

Manchester City’nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, John Stones, Joao Cancelo, İlkay Gündoğan, Rodrigo, Phil Foden, Ryad Mahrez, Raheem Sterling, Gabriel Jesus.

Liderliği garantilemesine rağmen, iki kulvarda birden disiplinli futbolundan ödün vermeyen ve üst üste galibiyetler almayı başaran Manchester City, iki kulvarın lideri olarak çıkacağı Leipzig deplasmanında kazanmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.69

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.01

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig kritik bir galibiyete imza attı. Manchester City karşısında haftayı 3 puanla kapatan ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi için Play Off biletini aldı.