Milan Liverpool İddaa Tahmini 07.12.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. Maçında Milan evinde, lider Liverpool ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 23.00’te başlayacak ve EXXEN platformundan canlı olarak takip edilebilecek.

MilanLiverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Milan kazanır 2.18, beraberlik 4.00, Liverpool kazanır ise 3.20 olarak açıklanmış. 

Milan Sürpriz Peşinde

Milan, 2 hafta önce Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’e konuk olmuştu. Maçın son dakikalarına doğru buldukları golle, Atletico Madrid’i 1-0 mağlup etmeyi başardılar. Bu skor ile Şampiyonlar Ligi grubunda ilk galibiyetini elde eden Stefano Pioli’nin öğrencileri, 5 maç sonunda 4 puan topladı 3. Sıraya yükseldi. İtalya Serie A’da ise geçtiğimiz hafta sonu Salernitana’yı konuk eden Milan, rakibini 2-0 mağlup etti ve İtalya Serie A’nın yeni lideri oldu. Napoli’nin kaybettiği haftayı 3 puan ile geçen Milan’da moraller yerinde. Bu hafta grubun son maçında lider Liverpool’u konuke decek Milan, kazanması halinde ve Porto’nun puan kaybetmesi halinde, gruptan çıkmayı garantileyecek. Milan, Liverpool karşısında kazanırsa, en azından UEFA Avrupa Ligi’ne gitmeyi de garantilemiş olacak. Maç öncesinde Milan’da Ante Rebic ve Samu Castillejo’nun sakatlıkları bulunuyor.

Liverpool Fire Vermiyor 

Liverpool, Premier Lig’de zirve takibini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Molineux Ground’da Wolverhampton’a konuk olan Liverpool, uzatma dakikalarında Divock Origi’nin attığı tek golle 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Chelsea’nin mağlup olduğu haftayı kazanarak geçen Jurgen Klopp’un öğrencileri, Premier Lig’de 2. Sıraya yükseldi. Şampiyonlar Ligi’nde ise grupta oynadığı 5 maçta da fire vermeyen Liverpool, 5’te 5 yaptı ve gruptan lider olarak çıkmayı garantiledi. 2 hafta önce Anfield’da konuk ettikleri Porto’u 2-0 ile geçmeyi başarmışlardı. Grubun ilk maçında ise Milan’ı 3-2 malum ettiler. Bu hafta San Siro’da Milan’a konuk olacak Liverpool’da Roberto Firmino ve Curtis Jones’un sakatlıkları var. James Milner ise kart cezalısı. 

Maç Bilgileri

Milan – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan’da Simon Kjaer, Ante Rebic ve Samu Castillejo’nun sakatlıkları bulunuyor. Liverpool’da Roberto Firmino ve Curtis Jones’un sakatlıkları var. James Milner ise kart cezalısı. 

Milan’nın ilk 11’i Belli mi?

Milan’nın muhtemel kadrosu: Tatarusanu, Simon Kjaer, Pierre Kalulu, Tomori, Ballo-Toure, Tonali, Saelemaekers, Franck Kessie, Rade Krunic, Rafael Leao, Zlatan Ibrahimovic

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Allison, Trent Arnold, Van Dijk, Ibrahima Konate, Andrew Robertson, Jordan Henderson, Fabinho, Naby Keita, Sadio Mane, Mohammed Salah, Diogo Jota

İddaa Tahmini

Milan’ın galibiyete ihtiyacı var. Liverpool karşısında işleri kolay değil ama gol bulmalarını bekliyorum. Hem Milan hem de Liverpool’dan gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.44

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan, hayal kırıklığı yarattı. Liverpool’a 2-1 kaybeden Milan, grubu 4. Sırada tamamladı ve Avrupa defterini kapattı.