Bayern Münih – Barcelona İddaa Tahmini 08.12.2021

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde 8 Aralık Çarşamba akşamı, Bayern Münih sahasında Barcelona‘yı konuk edecek. EXXEN platformundan naklen yayınlanacak dev maçın başlama saati 23:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Bayern Münih galibiyetine 1.64, beraberliğe 4.85, Barcelona galibiyetine ise 4.80 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.47, beraberliğe 3.85, konuk ekibe ise 3.75 oran veriyor.

Bayern Münih Liderliğini Perçinledi

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda 5’te 5 yapmayı başaran Bayern Münih, grup performanslarına attığı 19 golle damgasını vururken, kısa sürede Barcelona, Benfica ve Dynamo Kiev’i gerisinde bırakarak, grupta liderliği garantiledi. Tüm maçlarından farklı galibiyetlerle ayrılan Bayern, bu hafta ilk maçta 3-0 mağlup ettiği Barcelona ile karşı karşıya gelecek. Ev sahibi Nagelsmann yönetiminde Almanya Bundesliga’da da yoluna lider devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Der Klassiker’i Lewandowski’nin 2, Coman’ın tek golüyle 3-2 kazanan Bayern Münih, en yakın rakibi ile puan farkını 4’e çıkararak, Bundesliga liderliğini perçinledi. İki kulvarda lider yoluna devam eden ev sahibi, Barcelona karşına hedefsiz çıkacak olsa da, kadro kalitesi ve istikrarlı futboluyla güven veriyor.

Barcelona’nın Final Maçı

Barcelona yeni hocası Xavi yönetiminde ilk mağlubiyetini aldı. İspanya La Liga’da haftayı 1-0’lık Real Betis mağlubiyetiyle kapatan Katalanlar, La Liga’da zirve yarışından kopmaya başlarken, rotasını Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. E Grubu’nun son 3 haftasından 7 puan çıkarmayı başarabilen Barcelona, son olarak Benfica ile evinde 0-0 berabere kalırken, 2’li averaj avantajını en yakın rakibine kaptırdı. Son hafta Benfica’nın 2 puan üzerinde lider Bayern Münih deplasmanına çıkacak olan BARÇA, puan kaybetmesi halinde diğer maçın sonucunu bekleyecek. İlk maçta rakip kaleye isabetli şut dahi atamadan 3-0 mağlup olan Katalanlar, Şampiyonlar Ligi sahnesinde final maçına kazanmak zorunda çıkacak. Barcelona’nın grupların en iyi performansına sahip olan Münih karşısında işi zor.

Maç Bilgileri

Bayern Münih – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi O. Hategan. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih takımında Kimmich Covid19 sebebiyle karantinada. Lucas, Sabitzer, Sarr ve Stanisic sakat. Barcelona cephesinde ise Aguero kadroda yer almıyor. Braithwaite, Fati, Pedri, Roberto ve Wague’nin sakatlığı bulunuyor.

Bayern Münih’in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Pavard, Niklas Süle, Hernandez, Davies, Leroy Sane, Jamal Musiala, Coman, Goretzka, Lewandowski, Müller.

Barcelona’nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Ronald Araujo, Clement Lenglet, Mingueza, Gerard Pique, Emerson Leite, Sergio Busquets, Frankie De Jong, Dembele, Memphis Depay, Luuk De Jong.

Şampiyonlar Ligi Gruplarına 5 maçlık performansıyla damga vuran Bayern Münih, grupta liderliği garantilese de, vites düşürmeyecek ve Nagelsmann yönetiminde tüm Şampiyonlar Ligi maçlarını kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.47

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.64

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya temsilcisi Bayern Münih, tam anlamıyla Şampiyonlar Ligi Gruplarına damgasını vurdu. Barcelona karşısında 3 golle 3 puana uzanan ev sahibi, devler sahnesinde şuana kadar çıktığı tüm maçları kazandı.