UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe – Frankfurt İddaa Tahmini 09.12.2021

9 Aralık Perşembe günü İddaa fikstüründe bizleri Fenerbahçe ile Frankfurt‘un 3 puan mücadelesi bekliyor. UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nun son hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 20:45‘te, EXXEN platformundan naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Fenerbahçe galibiyetine 3.00, beraberliğe 3.85, Frankfurt galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.63, 2.5 Alt 2.39 oran kazandırıyor.

Fenerbahçe Konferans Ligi’ne Gidiyor

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda 5 haftayı geride bırakırken, son hafta Olympiakos deplasmanında alınan mağlubiyet, Vitor Pereira ve öğrencilerinin Avrupa hayallerine son verdi. Son haftaya hedefsiz girecek olan Sarı Lacivertliler, UEFA Uluslar Ligi’ne gitmeyi garantiledi. Fenerbahçe iki kulvarda birden zor günler geçiriyor. Teknik adam bir türlü istikrarlı bir kadro yakalamayı başaramazken, 3’lü savunma sisteminde Fenerbahçe’de işleri zora soktu. Türkiye Süper Ligi’nde 7 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isterken, lider Traboznspor’un 12 puan gerisinde kaldı. Şampiyonluk yarışında kopmak istemeyen ev sahibi, rotasını büyük ölçüde Türkiye Süper Ligi’ne çevirirken, bu hafta Frankfurt ile prestij mücadelesi verecek. Fenerbahçe cephesinde kadroda forma şansı bulmakta zorlanan isimlerin yer alması bekleniyor.

Frankfurt Son Haftaya Lider Girdi

Frankfurt’un İstanbul deplasmanında en az 1 puana ihtiyacı var. Almanya temsilcisi UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, Antwerp karşısında 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan ve mağlubiyetten son dakika golüyle kurtulan konuk ekip, liderlik şansını son maça bıraktı. Antwerp karşısında maça iyi başlayan Oliver Glasner’in öğrencileri, ikinci yarıda ise etkisiz kalmıştı. Frankfurt, Avrupa sahnesinde çok daha iyi performanslar sergilemeyi başarırken, Almanya Bundesliga’da ise zor günler geçirdi. İlk 10 haftayı tek galibiyetle geçiren konuk ekip, son 3 maçtan üst üste galibiyetler alarak toparlanma sinyalleri verirken, geçtiğimiz hafta alınan Hoffenheim mağlubiyeti Frankfurt’u tekrar zor günlere sürükledi. Konuk ekip hedefsiz Fenerbahçe karşısında liderlik koltuğunu kaybetmek istemiyor.

Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’da Altay Bayındır ve Enner Valencia’nın sakatlıkları bulunuyor. Frankfurt takımında önemli bir eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Berke Özer, Nazım Sangare, Marcel Tisserand, Atila Szalai, Kim Min Jae, Ferdi Kadıoğlu, Jose Sosa,Luiz Gustavo, Diego Rossi, Mesut Özil Mergim Berisha.

Frankfurt’un ilk 11’i Belli mi?

Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Da Costa, Chandler, Hinteregger, Kamada, Sow, Hasebe, Ajdin Hrustic, Ilsanker, Jens Hauge, Kostic.

Fenerbahçe’nin Avrupa umutları sona ererken, Sarı Lacivertliler rotasını Süper Lige çevirdi. Franfkurt lider çıkacağı haftada hata yapmayacak ve deplasmandan 3 puanla çıkarak, gruptan lider çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.09

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.35

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Frankfurt deplasmanda Djibril Sow ile 1-0 öne geçmeyi başarırken, Fenerbahçe rakibine Berisha ile cevap verdi ve mücadele karşılıklı gollerle berabere sonuçlandı.