UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio – Galatasaray İddaa Tahmini 09.12.2021

9 Aralık Perşembe akşamı temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu‘nun son haftasında Lazio deplasmanına lider olarak çıkacak. Türkiye saati ile 23:00‘te sahne alacak mücadeleyi futbol severler EXXEN platformundan canlı izleyebilir.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Lazio galibiyetine 1.71, beraberliğe 4.35, Galatasaray galibiyetine ise 4.80 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.62, KGYOK 2.25 oran kazandırıyor.

Lazio Kazanmak Zorunda

Lazio, UEFA Avrupa Ligi E Grubu’ndan lider çıkmak için Galatasaray’ı evinde konuk ediyor. İtalya Serie A Ligi temsilcisi, E Grubu’nda 5 hafta sonunda 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle 8 puan toplamayı başarırken, tek mağlubiyetini İstanbul deplasmanında, Galatasaray karşısında aldı. Galatasaray karşısında kalecinin büyük hatası Lazio’ya 1-0’lık mağlubiyeti getirirken, Maurizio Sarri ve öğrencilerini bu hafta kazanmak zorunda bıraktı. Gruptan lider çıkmak isteyen Lazio, Galatasaray maçı öncesi İtalya Serie A Ligi’nde aldığı 3-1’lik Sampdoria galibiyetiyle güven tazeledi. Ligde 3 maçtır devam eden puan kayıplarına, iyi bir deplasman performansıyla son vermeyi başaran Lazio’da, moralli bozan haber ise Immobile’den geldi. Yıldız golcünün Galatasaray maçında forma giyip giyemeyeceği maç saatinde belli olacak.

Galatasaray Zirveyi Bırakmak İstemiyor

Galatasaray’da gözler Lazio maçına çevrildi. Türkiye Süper Ligi’nde aradığını bulamayan Sarı Kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda son haftaya namağlup lider giriyor. Fatih Terim ve öğrencileri, Türkiye Süper Lig sahnesinde zirve yarışından büyük ölçüde koparken, ilk haftadan itibaren teselli bulduğu UEFA Avrupa Ligi’nde Son 32 Turu’na sadece 90 dakika uzaklıkta. Galatasaray 2.’liği garantiledi, ancak haftaya lider giren temsilcimizin gruptan lider çıkması için Lazio deplasmanında en az 1 puana ihtiyacı var. 5 hafta sonunda kalesinde sadece 3 gole izin veren Galatasaray, grupların en iyi savunma performanslarından birini ortaya koydu. Tüm odağını Avrupa sahnesine çeviren Sarı Kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi’nden gelecek bir rakiple Play Off mücadelesi vermemek için, Olimpico deplasmanından kaybetmeden çıkmak istiyor.

Maç Bilgileri

Lazio – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı olarak yayınlanacak. .

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio’da Adekanye sakat. Immobile’nin durumu ise maç saatinde belli olacak. Galatasaray’da Arda Turan, Boey ve Cicaldau’nun sakatlıkları bulunuyor.

Lazio’nun ilk 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Pepe Reina, Acerbi, Hysaj, Patric Gabarron, Alberto, Milinkovic-Savic, Marusic, Cataldi, Anderson, Vedat Muriqi, Pedro.

Galatasaray'ın İlk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Yedlin, Victor Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Morutan, Berkan Kutlu, Halil Dervişoğlu, Mostafa Mohamed.

İki takımda grupta son 90 dakikaya diken üstünde çıkıyor. Kazanmak zorunda olan Lazio ve liderliğini korumak için deplasmanda 1 puana ihtiyacı olan Galatasaray, iyi Avrupa performanslarını bu hafta golle taçlandıracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 90 dakika sonunda gol sesi çıkmayan mücadeleden Galatasaray lider olarak Son 32 biletini almayı başarırken, Lazio ise liderlik için yetersiz kaldı.