Zenit Chelsea Bahis Tahmini 08.12.2021

UEFA Şampiyonalar Ligi H Grubunda lider konumda yer alan Chelsea deplasmanda, Zenit’in konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 20.45’te başlayacağını ve EXXEN platformundan takip edilebileceğini belirtelim.

Zenit ve Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Zenit kazanır 6.40, beraberlik 4.45, Chelsea kazanır ise 1.56 olarak açıklanmış.

Zenit Avrupa Ligi’nde 

Zenit, geçtiğimiz hafta Rusya Premier Ligi’nde Rostov’u konuk etmişti. İç sahada konuk ettikleri Rostov ile 2-2 berabere kaldı. Dinamo Moskova’nın kazandığı haftada 2 puan kaybeden Sergei Semak’ın öğrencileri, bu hafta içi Şampiyonalar Ligi mesaisine çıkacak. Grubun son maçında Chelsea ile karşılaşacak olan Zenit, grupta oynadığı 5 karşılaşmada 4 puan topladı. 2. Sıradaki Juventus’un 8 puan gerisindeler ve grupta iddiaları bulunmuyor. UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edecek olan Zenit, grupta tek galibiyetini Malmö karşısında almıştı. İç sahada Chelsea’yi konuk edecek Zenit’de Stanislav Kritsyuk kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Chelsea’de Hedef Galibiyet

Chelsea, grupta lider konumda yer alıyor. 2 hafta önce Stamford Bridge’de konuk ettiği Juventus’u farklı bir skor ile geçmeyi başaran Chelsea, rakibini 4-0 mağlup etmeyi başarmıştı. 5 maç sonunda 12 puan toplayan Maviler, lider konumda yer alıyor. 2. Sıradaki Juventus ile eşit puana sahipler. Bu hafta grubun son maçında Zenit’e konuk olacak olan Chelsea, kazandığı takdirde grubu lider olarak bitirecek. Geçtiğimiz hafa sonu ise Premier Lig’de West Ham’a konuk olan Thomas Tuchel’in öğrencileri, sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Bu sezon Premier Lig’de 2. Mağlubiyetini alan Chelsea, liderliği ise Manchester City’e kaptırdı ve 3. Sıraya geriledi. Bu hafta Chelsea’de N’Golo Kante, Mateo Kovacic ve Ben Chillwell’ın sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Zenit – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN Platformunda saat 20.45”te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Krestovsky Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Zenit’de Stanislav Kritsyuk kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Chelsea’de N’Golo Kante, Mateo Kovacic ve Ben Chillwell’ın sakatlıkları bulunuyor.

Zenit’in ilk 11’i Belli mi?

Zenit’in muhtemel kadrosu: M. Kerzhakov, Danila Prokhin, Yaroslav Rakitskiy, V. Karavaev, Y. Rakitskiy, Yuri Zhirkov, W. Barrios, S. Driussi, A. Erokhin, Malcom, Artem Dzyuba

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Reece James, Cesar Azpilicueta, Antonio Rüdiger, Marcos Alonso, Jorginho, Hakim Ziyech, Mason Mount, Christian Pulusic, Hudson Odoi, Timo Werner

İddaa Tahmini

Zenit’in grupta iddiası bulunmuyor. Grubu 3. Sırada tamamlamayı garantilediler. Chelsea kazanırsa, grubu lider bitirecek. Chelsea’nin kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.38

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.56

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, 90+4’te yediği golle liderliği kaçırdı. Zenit deplasmanında 3-3 berabere kaldılar ve grubu 2. Sırada tamamladılar.