TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Altay Hatayspor İddaa Tahmini 10.12.2021

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Altay evinde, Hatayspor’u konuk edecek. Zorlu mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Altay Hatayspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Altay kazanır 2.78, beraberlik 3.65, Hatayspor kazanır ise 2.68 olarak açıklanmış.

Altay 8 Maçtır Kazanamıyor

Altay, geçtiğimiz hafta sonu Galatasaray deplasmanına konuk oldu. 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 geriye düşen İzmir ekibi, 86. Dakikada Bamba’nın penaltı golüyle sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Spor Toto Süper Lig’de son dönemde galibiyet almakta zorlanan İzmir ekibi, son 8 karşılaşmadan da galibiyet alamadan ayrıldı. Süper Lig’de 15 hafta geride kaldı ve Altay’ın 18 puanı bulunuyor. Düşme hattında bulunan Göztepe’nin sadece 4 puan üzerindeler. Bu hafta ise iç sahada Hatayspor’u konuk edecekler. Üst üste 8 maçtır kazanamayan Altay, bu hafta Hatayspor karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Altay’da Zeki Yıldırım ve Cebrail Karayel’in kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Hatayspor Düşüşe Geçti

Hatayspor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Başakşehir’e 3-0 kaybettiler. Bir önceki hafta ise Sivasspor deplasmanında ağır bir mağlubiyet yaşayan Ömer Erdoğan’ın öğrencileri, rakibine 4-0 kaybetmişti. Süper Lig’de oynadığı son 2 maçtan da puansız ayrılan Hatayspor, bu karşılaşmalara gol dahi atamadı. Hücumsal anlamda da son haftalarda skıntı çekiyorlar. Lider Trabzonspor’un 13 puan gerisine düşen Hatayspor, 4. Sıraya geriledi. Son 3 deplasman maçından galibiyet çıkartamayan Hatayspor bu hafta deplasmanda, Altay’ın konuğu olacak. Maç öncesinde Hatayspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Altay – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 200.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Menemen İlçe Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Altay’da Zeki Yıldırım ve Cebrail Karayel’in kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Altay'ın 11’i Belli mi?

Altay’ın muthtemel kadrosu: Mateusz Liz, Cebrail Karayel, Murat Akça, Mohammed Naderi, İbrahim Öztürk, Khaliy Thiam, Andre Poko, Thaciano, Erhan Çelenk, Leandro Kappel, Daouda Bamba

Hatayspor'un11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Munir, Strahil Popov, Sam Adekugbe, Fatih Kuruçuk, Burak Öksüz, Kamil Ahmet Çörekçi, Adama Traore, Mehdi Boudjemaa, Dylan Saint Louis, Mohammed Kamara, Mame Diouf

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Hatayspor, geçen hafta farklı mağlup oldu. Son haftalarda formsuzlar. İzmir’de zevkli bir maç olabilir. Yüksek tempolu ve gollü bir maç bekliyorum. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor, haftayı 3 puan ile kapatmayı başardı. Altay deplasmanında 2-1 kazandılar ve kötü gidişatı sona erdirdiler.