UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Eintracht Frankfurt Bahis Tahmini 09.12.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu son maçında temsilcimiz Fenerbahçe evinde, Eintracht Frankfurt’u konuk edecek. Saat 20.45’te başlayacak karşılaşma EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Fenerbahçe ve Eintracht Frankfurt arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Fenerbahçe kazanır 3.00, beraberlik 3.45, Eintracht Frankfurt kazanır ise 2.35 olarak açıklanmış.

Fenerbahçe’nin İddiası Yok

Fenerabahçe’nin gruptan çıkma iddiası kalmadı. 2 hafta önce Olympiakos deplasmanına konuk olan Fenerbahçe, 89. Dakikada yediği golle rakibine 1-0 mağlup oldu ve UEFA Avrupa Ligi’ne veda etti. Gruptan çıkma şansı kalmayan Sarı Lacivertliler, yoluna UEFA Konferans Ligi’nde devam edecek. Avrupa Ligi grubunun son maçında, Eintracht Frankfurt ile karşılaşacaklar. Grupta oynadığı 5 maçta 5 puan toplayabilen Vitor Pereira’nın öğrencileri, 3. Sırada yer alıyor. Bugün karşılaşacakları Eintracht Frankfurt ile Almanya’da 1-1 berabere kalmışlardı. Geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de Çaykur Rizespor’u 4-0 ile geçtiler. Son 4 Süper Lig maçında 8 puan toplayan Fenerbahçe’de moraller yerinde. Eintracht Frankfurt maçı öncesinde Fenerbahçe’de Serdar Dursun, Enner Valencia, Altay Bayındır ve Miguel Crespo, kadroda yer almıyor.

Eintracht Frankfurt’a 1 Puan Yetecek

Eintracht Frankfurt, gruptan çıkmayı garantiledi. Grupta oynadıkları 5 karşılaşmada 11 puan toplayan Oliver Glasner’in ekibi, liderliğini sürdürüyor. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Antwerp ile 2-2 berabere kaldılar. Antwerp karşısında 2 puan bırakan Eintracht Frankfurt, liderlik şansını son maça bıraktı. Grupta henüz mağlubiyet yaşamayan Eintracht Frankfurt, grubun son maçında Fenerbahçe deplasmanına konuk olacak. İlk maçta beraberliği zor kurtaran Alman ekibi, bu kez Fenerbahçe deplasmanında 3 puan arayacak. Eintracht Frankfurt’un 1 puan alması halinde, gruptan lider olarak çıkmayı başaracağını belirtelim.

Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Eintracht Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.45’te EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Serdar Dursun, Enner Valencia, Altay Bayındır ve Miguel Crespo, kadroda yer almıyor.

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Berke Özer, Nazım Sangare, Marcel Tisserand, Atila Szalai, Kim Min Jae, Ferdi Kadıoğlu, Jose Sosa,Luiz Gustavo, Diego Rossi, Mesut Özil Mergim Berisha

Eintrachtf Frankfurt ilk 11’i Belli mi?

Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Da Costa, N’Dicka, Hinteregger, Kamada, Sow, Hasebe, Barkok, Ilsanker, Jens Hauge, Kostic

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’nin iddiası yok. Frankfurt ise liderlik için oynuyor. Kadıköy’de gollü bir maç bekliyorum. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.38

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’ne beraberlik ile veda etti. İç sahada konuk ettikleri lider Frankfurt ile 1-1 berabere kaldılar.