İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 09.12.2021

UEFA Avrupa Ligi sahnesinde 9 Aralık Perşembe akşamı sahne alacak 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Fenerbahçe – Frankfurt: MS 2, 2.09 (iddaa) – 2.35 (Bets10) ; 9 Aralık Perşembe günü İddaa fikstüründe bizleri Fenerbahçe ile Frankfurt‘un 3 puan mücadelesi bekliyor. UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nun son hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 20:45‘te, EXXEN platformundan naklen yayınlanacak. Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda 5 haftayı geride bırakırken, son hafta Olympiakos deplasmanında alınan mağlubiyet, Vitor Pereira ve öğrencilerinin Avrupa hayallerine son verdi. Son haftaya hedefsiz girecek olan Sarı Lacivertliler, UEFA Uluslar Ligi’ne gitmeyi garantiledi. Fenerbahçe iki kulvarda birden zor günler geçiriyor. Teknik adam bir türlü istikrarlı bir kadro yakalamayı başaramazken, 3’lü savunma sisteminde Fenerbahçe’de işleri zora soktu. Türkiye Süper Ligi’nde 7 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isterken, lider Traboznspor’un 12 puan gerisinde kaldı. Şampiyonluk yarışında kopmak istemeyen ev sahibi, rotasını büyük ölçüde Türkiye Süper Ligi’ne çevirirken, bu hafta Frankfurt ile prestij mücadelesi verecek. Fenerbahçe cephesinde kadroda forma şansı bulmakta zorlanan isimlerin yer alması bekleniyor. Frankfurt’un İstanbul deplasmanında en az 1 puana ihtiyacı var. Almanya temsilcisi UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, Antwerp karşısında 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan ve mağlubiyetten son dakika golüyle kurtulan konuk ekip, liderlik şansını son maça bıraktı. Antwerp karşısında maça iyi başlayan Oliver Glasner’in öğrencileri, ikinci yarıda ise etkisiz kalmıştı. Frankfurt, Avrupa sahnesinde çok daha iyi performanslar sergilemeyi başarırken, Almanya Bundesliga’da ise zor günler geçirdi. İlk 10 haftayı tek galibiyetle geçiren konuk ekip, son 3 maçtan üst üste galibiyetler alarak toparlanma sinyalleri verirken, geçtiğimiz hafta alınan Hoffenheim mağlubiyeti Frankfurt’u tekrar zor günlere sürükledi. Konuk ekip hedefsiz Fenerbahçe karşısında liderlik koltuğunu kaybetmek istemiyor. Fenerbahçe’nin Avrupa umutları sona ererken, Sarı Lacivertliler rotasını Süper Lige çevirdi. Franfkurt lider çıkacağı haftada hata yapmayacak ve deplasmandan 3 puanla çıkarak, gruptan lider çıkmayı başaracaktır.

Lazio – Galatasaray: KGVAR, 1.45 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; 9 Aralık Perşembe akşamı temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu‘nun son haftasında Lazio deplasmanına lider olarak çıkacak. Türkiye saati ile 23:00‘te sahne alacak mücadeleyi futbol severler EXXEN platformundan canlı izleyebilir. Lazio, UEFA Avrupa Ligi E Grubu’ndan lider çıkmak için Galatasaray’ı evinde konuk ediyor. İtalya Serie A Ligi temsilcisi, E Grubu’nda 5 hafta sonunda 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle 8 puan toplamayı başarırken, tek mağlubiyetini İstanbul deplasmanında, Galatasaray karşısında aldı. Galatasaray karşısında kalecinin büyük hatası Lazio’ya 1-0’lık mağlubiyeti getirirken, Maurizio Sarri ve öğrencilerini bu hafta kazanmak zorunda bıraktı. Gruptan lider çıkmak isteyen Lazio, Galatasaray maçı öncesi İtalya Serie A Ligi’nde aldığı 3-1’lik Sampdoria galibiyetiyle güven tazeledi. Ligde 3 maçtır devam eden puan kayıplarına, iyi bir deplasman performansıyla son vermeyi başaran Lazio’da, moralli bozan haber ise Immobile’den geldi. Yıldız golcünün Galatasaray maçında forma giyip giyemeyeceği maç saatinde belli olacak. Galatasaray’da gözler Lazio maçına çevrildi. Türkiye Süper Ligi’nde aradığını bulamayan Sarı Kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda son haftaya namağlup lider giriyor. Fatih Terim ve öğrencileri, Türkiye Süper Lig sahnesinde zirve yarışından büyük ölçüde koparken, ilk haftadan itibaren teselli bulduğu UEFA Avrupa Ligi’nde Son 32 Turu’na sadece 90 dakika uzaklıkta. Galatasaray 2.’liği garantiledi, ancak haftaya lider giren temsilcimizin gruptan lider çıkması için Lazio deplasmanında en az 1 puana ihtiyacı var. 5 hafta sonunda kalesinde sadece 3 gole izin veren Galatasaray, grupların en iyi savunma performanslarından birini ortaya koydu. Tüm odağını Avrupa sahnesine çeviren Sarı Kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi’nden gelecek bir rakiple Play Off mücadelesi vermemek için, Olimpico deplasmanından kaybetmeden çıkmak istiyor. İki takımda grupta son 90 dakikaya diken üstünde çıkıyor. Kazanmak zorunda olan Lazio ve liderliğini korumak için deplasmanda 1 puana ihtiyacı olan Galatasaray, iyi Avrupa performanslarını bu hafta golle taçlandıracaktır.

Lyon – Rangers: KGVAR, 1.39 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; 9 Aralık Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi A Grubu‘nda son haftaya girilirken, Lyon evinde Rangers‘ı konuk edecek. EXXEN platformundan naklen yayınlanacak maçın başlama saati 20:45. Peter Bosz yönetimindeki Lyon, UEFA Avrupa Ligi A Grubu’ndaki performansıyla şampiyonluğa göz kırptı. 5 maçtan 5 galibiyet alan, 4 maçta ise rakiplerini farklı skorlarla geçmeyi başaran ev sahibi, 15 puanla grupta liderliği garanti altına alırken, attığı 15 golle harika bir hücum performansı sergiledi. Son hafta Brondby deplasmanına liderliği garantileyerek çıkan Lyon, haftayı 3-1’lik galibiyetle kapattı ve hataya izin vermedi. Fransa Ligue 1’de 13. sıraya kadar gerileyen ve son 2 haftayı 5 puan kaybıyla geçiren Lyon, ligde zor günler geçirirken, teselli bulduğu Avrupa sahnesine gruptan lider çıkmayı başarsa da, önem vermeye devam ediyor. Teknik adam Boz, Avrupa performansıyla koltuğunu korurken, Avrupa’da kazanmaya devam etmek istiyor. Rangers cephesinde Giovanni van Bronckhorst dönemi üst üste galibiyetlerle başlarken, konuk ekip hem İskoçya Premier Ligi’nde liderliği ele geçirdi, hem de UEFA Avrupa Ligi’nde 2. sıraya yükseldi. Ligde 5 haftadır kazanan, 14 haftadır ise namağlup ilerleyen Rangers, Avrupa sahnesinde ise Sparta Prag’ı 2-0 mağlup etmeyi başarırken, en yakın rakibinin 3 puan üzerine çıktı. 2’li averajda rakibine üstünlük kurmayı başaran konuk ekipte, 5. haftaya damga vuran isim 2 golle Alfredo Morelos oldu. Gruptan 2. olarak çıkmayı garantileyen Rangers’ın, liderlik şansı ise kalmadı. Ev sahibi prestij maçına Lyon karşısında çıkacak. Konuk ekip ilk maçta rakibine 2-0 mağlup olmuştu. İki takımda A Grubu’nda çıkmayı garantiledi. Lider Lyon ve en yakın rakibi Rangers’ın hedefsiz çıkacağı bu zorlu mücadelede, rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.21

Bets10 Bahis Oranı: 5.82