İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 09.12.2021

UEFA Avrupa Ligi Gruplarında son haftaya girilirken, 9 Aralık Perşembe günü fikstüründe yer alan, 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Sturm Graz – Monaco: MS 2, 1.67 (iddaa) – 1.89 (Bets10) ; UEFA Avrupa Ligi B Grubu‘nda son haftaya girilirken, namağlup lider Monaco, 9 Aralık Perşembe akşamı Sturm Graz deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 20:45‘te sahne alan maçın yayın ekranı EXXEN. Sturm Graz, UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nu en zayıf halka olarak tamamlıyor. 5 haftalık fikstürden sadece 1 puan çıkarabilen Avusturya temsilcisi, en yakın rakibinin 5 puan gerisinde kalırken, Monaco karşısına hedefsiz çıkacak. Grupta UEFA Konferans Ligi’ne dahi gitme şansı bulunmayan Chritstian Ilzer’in öğrencileri, kalesinde gördüğü 9 gole karşılık, rakip kalelere sadece 2 gol göndermeyi başarırken, Monaco, PSV ve Real Sociedad karşısında averaj takımı haline geldi. İlk maçta Monaco’ya deplasmanda 1-0 mağlup olan Sturm Graz, lider Monaco karşısında tekrar güven vermiyor. Monaco’ya Avrupa sahnesinde 1 puan yetiyor. UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nun namağlup lideri olarak son haftaya giren Niko Kovac’ın öğrencileri, en alt sıradan kurtulma şansı kalmayan Sturm Graz deplasmanından 1 puan çıkarması halinde, adını doğrudan Son 32 Turu’na yazdıracak. Fransa Ligue 1 ve UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda 5’er maçlık yenilmezlik serisi elde etmeyi başaran Monaco, iki kulvarda birden yükselişte. Son olarak B Grubu’nda Real Sociedad’ı evinde ağırlayan konuk ekip, Volland ve Fofana’nın golleriyle 2-1’lik galibiyete uzanırken, güven tazeledi. Formda Monaco, rakiplerinin puan kaybetmesini beklemeden grupta liderlik koltuğunu Sturm Graz deplasmanında garantilemek istiyor. Lider olarak Son 32 Turu’nda boy göstermek için son sınavını verecek olan Monaco, namağlup performans grafiğini Sturm Graz deplasmanında galibiyetle taçlandıracaktır.

Real Sociedad – PSV: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 9 Aralık Perşembe akşamı yer alan UEFA Avrupa Ligi B Grubu son hafta mücadelesinde, Real Sociedad‘ın rakibi PSV. EXXEN platformundan naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati ile 20:45. Tehlike çanları Real Sociedad için çalıyor. Ev sahibi Imanol yönetiminde sezona harika bir başlangıç yaparken, iki kulvarda birden gelen üst üste mağlubiyetler, Sociedad takımını özellikle Avrupa sahnesinde zora soktu. İspanya La Liga’da zirve yarışı veren ev sahibi, son 2 haftada aldığı üst üste mağlubiyetlerle 5. sıraya kadar gerilerken, UEFA Avrupa Ligi sahnesinde ise ilk mağlubiyetini 5. haftada alan ekip, liderlik şansını tamamen kaybederken, 2. sırayı tehlikeye attı. UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda ilk 5 haftadan 3 beraberlik, 1 galibiyet, 1 mağlubiyet alan ev sahibi, bu hafta 2 puan gerisinde yer aldığı PSV karşısına kazanmak zorunda çıkacak. Real Sociedad cephesinde tek hedef galibiyet. Zira ev sahibi 3. sırayı garantiledi. UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda son haftaya girilirken, Hollanda temsilcisi PSV, liderin 3 puan gerisinde, 2. sırada yer alıyor. 2 puan üzerinde yer aldığı Real Sociedad deplasmanına konuk olacak olan Roger Schmidt ve öğrencileri, 1 puanla 2.’liği garantileyecek. Liderlik içinse kazanarak, Monaco’nun mağlup olmasını beklemek zorunda. PSV, Konferans Ligi’ne gitmeyi başarsa da, konuk ekipte hedef UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu. Hollanda Eredivisie Ligi’nde elde ettiği 5 maçlık yenilmezlik serisiyle birlikte, lider ile arasındaki puan farkını 2’ye indiren, Avrupa sahnesinde ise son haftayı 2-0’lık Sturm Graz galibiyetiyle kapatan PSV, İspanya deplasmanına moralli ve formda çıkacak. UEFA Avrupa Ligi’nde Son 32 şansı devam eden Real Sociedad ve PSV, hatanın telafisi olmadığı bu son haftada kazanmak istiyor. İki takımında karşılaşmada rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

Ferencvaros – Bayer Leverkusen: MS 2, 1.61 (iddaa) – 1.89 (Bets10) ; Ferencvaros evinde Bayer Leverkusen‘i konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi G Grubu son hafta mücadelesi, 9 Aralık Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te sahne alacak. Maçın yayın ekranı EXXEN. Macaristan Ligi’nin lideri Ferencvaros, UEFA Avrupa Ligi performansıyla sınıfta kaldı. Ev sahibi 5 haftalık fikstürden puan dahi çıkaramazken, kalesinde gördüğü 12 gole sadece 4 golle karşılık verebildi. Gruptan çıkma umutları haftalar öncesinde kaybolan Ferencvaros, Konferans Ligi’ne katılma hayallerine ise son hafta Real Betis deplasmanında aldığı 2-0’lık mağlubiyetle veda etti. Lider Bayer Leverkusen karşısına taraftarı önünde çıkacak olan Peter Stöger ve öğrencileri, ilk maçta rakibine 2-1’lik skorla teslim olmuştu. Macaristan Ligi’nde en yakın rakibinin 2 puan üzerinde yer alan ve bu zorlu fikstürde zirvedeki yerini korumak isteyen ev sahibi, Bayer Leverkusen karşısında fazlasıyla zorlanacaktır. Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda liderlik koltuğunu garantileyerek son haftaya girerken, Almanya Bundesliga elde ettiği 3 maçlık yenilmezlik serisiyle birlikte, ligde zirvenin önemli adaylarından biri haline geldi. Gerardo Seoane’nin öğrencileri Avrupa sahnesinde namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, 5 maçtan 13 puan toplamayı başardı. Rakip filelere 14 gol göndermeyi başaran Bayer Leverkusen, en iyi grup performanslarından birini ortaya koydu. Ferencvaros deplasmanında hedeflerine ulaşmış olarak boy gösterecek olan konuk ekip, iki kulvarda birden yakaladığı iyi havayı kaybetmek istemiyor. Bayer Leverkusen sahaya rotasyonlu bir kadro ile çıksa dahi, galibiyetin favorisi.UEFA Avrupa Ligi G Grubu’na 5 hafta sonunda damga vurmayı başaran Bayer Leverkusen, Son 32 Turu’nu garantilemeyi başarırken, namağlup performans grafiğini Ferencvaros deplasmanında 3 puanla sürdürecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.03

Bets10 Bahis Oranı: 6.07